Ontdek PLUS

Stephan Jansen

Kent 17 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Stephan Jansen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Stephan Jansen heeft 1 klassenfoto's en kent 17 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vele namen welke ik lees halen herinneringen boven.

  Vele namen welke ik lees halen herinneringen boven. Spekkie en Jakkes kenden mij helaas ook goed hetgeen inhield dat ik mij blijkbaar niet altijd voorbeeldig gedroeg. Leerkrachten Van Krimpen (hebben we het leven echt te zuur gemaakt), Been, Dirkzwager, Feitsma, de Leeuw, Van Dijk, Brink, van Gemert, Jaap Koster. De wiskunde leraar (?) heeft mij enthousiast gemaakt voor mijn vak & passie: Fotografie. Ik heb sinds 1980 een fotostudio in hartje Zwolle. Lekker creatie bezig zijn. Ik hoop van medeleerlingen iets te vernemen. Ben erg benieuwd hoe het ze vergaat!!

  Gemeentelijke Scholengemeen..., 1969

  Mooie jaren aan de Notenlaan.

  Mooie jaren aan de Notenlaan. Natuurlijk herinner ik mij de heer Bulsink, de heer Plomp, de heer Oostervelder (leuk maar met zeer grillige buien), juffrouw van Strien. Veel namen schieten mij binnen: Bertie Wiltink, Henry Reusink, Andre Wevers, Hans, Karel en Herman Wiltink, Rene van Ommen. Loekie Hubner (had ik een zwak voor) en Kitty Trommelen (vond ik de mooiste) Rita Kwerreveld, Conny den Ouden Hoe zou het met ze zijn?!

  Wilhelmina, 1962