Stella Tuinzing DIKKERS

Kent 0 personen

NA , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Stella Tuinzing DIKKERS en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Stella Tuinzing DIKKERS heeft 16 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Reuze overgang van de vrije school naar t vondelgymnasium(na 1 jaar bleek dat ook wel!)Goede herinneringen aan dat jaar.

  Reuze overgang van de vrije school naar t vondelgymnasium(na 1 jaar bleek dat ook wel!)Goede herinneringen aan dat jaar.Fietste op met Hanna Knop(?),kwam thuis bij Noortje Dekker,Marieke Bakker.Namen van jongens:Cees Samsom,ene Wouter, youp yoy e.a.Denk wel eens terug aan die tijd als ik langs de plek waar de school stond(Okura Hotel grond)"ren".Mijn oudere broertje Willem of Wim Dikkers heeft wel eindexamen op deze school gedaan.

  Vondelgymnasium, 1960

  Zou t leuk vinden een reunie te hebben van mijn klas.

  Zou t leuk vinden een reunie te hebben van mijn klas..!.Herinnering aan een lieve juffrouw Geul, en een aardige maar ook strenge mevr. Hezemans e.a. ik heb alleen laagbouw bij de G.G.S. gedaan.6 van de 7 kinderen van ons gezin zaten hier op school. Melchior, Wim, Alwine, ik, Axel en Miki .In het concertgebpouw heb ik Iris Beemdelust gesproken bij een reunie. Ben zeer benieuwd naar oud klasgenoten! 1948 is m'n geboorte-jaar.Ingeborg sleeswijk,Dorothea v Dam,Joost..., Suzanne Redeker,Marion.., Veronica Nijhuis,Annemarie..Erna.Ik heb nog 2 Leuke klassefotos!meer namen schieten vast te binnen als ik goed nadenk.Madelon v.d. Meijden was ook een vriendinnetje van me, haar heb ik nog wel eens gesproken.

  Geert Grooteschool, 1955

  ?