Stefanie Kronenberg

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Stefanie Kronenberg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Stefanie Kronenberg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Work,work,work, but it was well worth it, eindelijk mijn papiertje binnen!! Heb hier ook heel veel fun gehad.

  Work,work,work, but it was well worth it, eindelijk mijn papiertje binnen!! Heb hier ook heel veel fun gehad. Deze school was een redu-central, iedereen wist alles van iedereen, was net mijn tweede familie, zaten de hele dag op elkaars lip. Grootste gedeelte van mijn tijd doorgebracht onder het prieeltje (tijdens silentium uren)in gezelschap van Natasha en Gerald.

  2003, Stefanie Kronenberg

  De beste tijd van mijn leven gehad, merendeel van mijn tijd doorgebracht in "de gang" nog veel vrienden van overgehouden.

  De beste tijd van mijn leven gehad, merendeel van mijn tijd doorgebracht in "de gang" nog veel vrienden van overgehouden. het was echt tha bomb. zo tha bomb dat ik forever op deze school had willen blijven, die vlieger ging alleen jammer genoeg niet op. Ik ben nog steeds close met mijn "crew" van toen. "Inette,Jatifah,Natasha,Farida,Joos" still going strong.

  2003, Stefanie Kronenberg

  Ik ben in de derde klas aan komen waaien, was een hele leuke school.

  Ik ben in de derde klas aan komen waaien, was een hele leuke school. Een van mijn close friends heb ik hier leren kennen, we hadden wel eerst oorlog, maar zijn nu nog steeds inseperable, weet je nog Inette, we konden elkaar niet luchten of zien en nu kan ik niet zonder je. Leuke periode was dit.

  2003, Stefanie Kronenberg
  ?