Bekijk het volledige profiel van Stefan Funnekotter en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Stefan Funnekotter heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Zes goede jaren gehad. Veel ge...

Zes goede jaren gehad. Veel gelachen, vrienden gemaakt (nog steeds contact met Marjolein de Haan, Joost de Bruijn, Peter Verstegen en André van Velzen). Ook veel geleerd op de excursies en praktica naar de Alpen en Berlijn. Sporten met Hans Ruiter, Bram Loggers, Martin Keus. Mijn eerste woning samen met Marjolein en Rolf van Betten. Eerste colleges van een echte professor (Hans van Ginkel) dat maakte indruk. Na elk tentamen in Zeezicht koffiedrinken. VUGS-feesten die begonnen op tijden dat ik nu juist weer naar huis ga. Foto van Alpenexcursie 1986 volgt nog.

2004, Stefan Funnekotter

De lekkende barakken op de Mic...

De lekkende barakken op de Michelangelostraat werden in 1983 ingeruild voor de nieuwbouw in Oosterflank. Het examenjaar (1984) was het leukste en ik heb nog steeds goede herinneringen aan de Romereis. Verder ´De Juf´ (Snijders), Hein v. Asseldonk, die later rector werd, Marcel Hesseling (die mij enthousiast maakt voor het vak geschiedenis). Jaren in de klas bij Els Uijttewaal en Liesbeth Mars, Rob Mudde etc. etc. Leuk dat ik ook hier weer oude vrienden/bekenden als Laus, Pauline, Gilbert en Peter ´Dord´ weer tegenkom.

2004, Stefan Funnekotter

Mijn ouders gaven les (muziek ...

Mijn ouders gaven les (muziek en handenarbeid) op deze school en velen kunnen zich dat nog herinneren, gezien de reacties. Zelf had ik er gelukkig geen last van, mijn oudere zus wel. Mijn ouders wonen nog steeds (okt 2004) in Ommoord. Verder weet ik nog het schoolvoetbaltoernooi in 1978 waar we de halve finale haalden. Met Robert Eenhoorn in de gelederen, die was een stuk jonger maar wel de beste van ons allemaal. Juf Irene Vergouwen, die altijd Snuf de hond meenam in de klas en ons gerust een heel blok terug opnieuw liet rekenen. We vormden jarenlang de RMS: Robert, Max en Stefan, je had ook de HAP (Heleen, Alida en Petra). Ze staan allemaal op de schoolfoto. De vierde klas bij juf de Blok was een geweldig jaar, toneelstukjes op vrijdagmiddag na het schoolzwemmen. Fred Koster als ´adjudant´. Voetballen, de hele dag door, en bij het ´poten´werden Etienne Pannebakker en Marco Buijs altijd als eersten gekozen. Hele oude herinneringen (1e en 2e klas) aan het leren schrijven bij juf Ria Meijer en juf Fransje (toen nog:) Canisius. De periode van jeugdvriendinnetjes als Natasha Kyriakopoulos (ik dacht dat die al snel verhuisd was) en Marieke Klopper, die ik elke dag al rennend ging ophalen. Leuk dat dat allemaal bovenkomt. Mijn kinderen zijn nu in die leeftijd!

2004, Stefan Funnekotter
?