stef slingerland

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van stef slingerland en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  stef slingerland heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  We woonden er vlak bij (in de Spoorwijk) dus we konden er heen lopen.

  We woonden er vlak bij (in de Spoorwijk) dus we konden er heen lopen. De lessen gingen me makkelijk af. Rekenen en geschiedenis vond ik leuk. Vanaf 4e klas zwemmen in Gouda. Vond ik toch niet echt leuk. Ik was niet zo'n waterrat. Sport en spel op het schoolplein vond ik leuker. Met klasgenoot Henk van der Neut later in mijn jeugd en jongerentijd veel in het weekend opgetrokken. Maar ik kwam ook bij van der Eijk op de boerderij en bij Verdouw.

  Christelijke school met de ..., 1962

  Houtbewerken in het eerste jaar was toch wel leuk.

  Houtbewerken in het eerste jaar was toch wel leuk. Zeker de sluisdeur! Jaren geleden toch maar opgeruimd. Studiegenoten waar ik mee optrok, vooral bij ons afstudeerproject: Aad van Wijngaarden, Cees Weerheim en ... Na afronding van studie bij Rijkswaterstaat gaan werken. Nee, met die sluisdeur heb ik niet zoveel te maken gehad. Eerst bij Directie Bruggen en later (nu nog steeds) bij Afdeling Tunnelbouw. Laatste jaren betrokken geweest bij HSL-Zuid boortunnel onder het Groene Hart.

  HTS, 1975

  ?