Stef Mars

Kent 0 personen

Samenwonend , 2 kinderen
Woont in Almere

  Bekijk het volledige profiel van Stef Mars en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Stef Mars heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Geen speciale herinneringen.

  Geen speciale herinneringen. Ik heb daar me 2de en 1ste bedrijfswagen monteurs en APK1 Diploma gehaald Ik weet nog goed dat we maatschappijleer hadden van een jonge juf. Ik weet alleen haar voornaam nog. Geloof dat ze Monique heette. Die heeft indruk op me achter gelaten. Ik zat in de klas met Peter Bakker uit de Goorn, Mustafa die werkte bij Baars in Beverwijk en Jan Nicolai en nog een andere Jan. Tussendoor gingen we altijd naar snackbar de Zandhorst ff een vette hap halen. Ohja we hebben ook ooit nog les gehad van een leraar die loensde. Hij had de bijnaam "Clarence"

  Alkwaard College, 1987

  Leuke herinneringen vooral met meester Vink.

  Leuke herinneringen vooral met meester Vink. Dat was mijn lievelings leraar. Ik weet ook nog dat als het pauze was, Bertje Kok en ik altijd in het halletje voor de lol lagen te stoeien. Ook weet ik nog dat ik altijd met Loes Dekker samen naar school liep, en na schooltijd weer samen terug naar huis.

  Prinses Beatrix, 1975

  Ik heb over het algemeen veel goede herinneringen an deze school.

  Ik heb over het algemeen veel goede herinneringen an deze school. Zat in klas 1G,2G,3MTB,4MTB en 3 en 4 MVT. Ik weet nog dat we motorvoertuigen hadden van Meneer de Groot. Die man is toch heel wat in de maling genomen. O.a. lopen over de witte opel en gele Ford Taunus.

  de klink, 1981

  ?