steefke vanweeghel

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van steefke vanweeghel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  steefke vanweeghel heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  KLasgenootjes waren o a Toetie v Bijsteren, Vivian Opmeer, Marianne Vaatstra,Cora verwijs Het eten dat je moest koken en wat nog erger was, je moest het ook zelf opeten.

  KLasgenootjes waren o a Toetie v Bijsteren, Vivian Opmeer, Marianne Vaatstra,Cora verwijs Het eten dat je moest koken en wat nog erger was, je moest het ook zelf opeten.Mevr v Malesteijn, aardig en rechtvaardig.Geen leuke vakken, maar wel een leuke tijd.

  Christelijke Huishoudschool..., 1964

  Natuurlijk meester van Koot en het fijne schoolplein.

  Natuurlijk meester van Koot en het fijne schoolplein. Meester van Aarle die behoorlijk kon vloeken en Juffrouw Markestein waar ik als kind wel eens van droomde. Nee, het waren geen nachtmerries ik mocht haar graag, maar was wel een van de weinigen. De bibliotheek en de grote zolder waar we wel eens naar een film mochten kijken. Daar mochten we ook oefenen als we een stukje wilden doen voor een verjaardag van de meester. Henry Smit en ik zaten alle twee op accordeon les en hadden flink geoefend om voor Meester v Koot een afscheidliedje te spelen. Maar puntje bij paaltje durfden we tocch niet. Nu weet ik niet of dat een groot gemis is geweest. Kijk ook even bij de foto's

  Openbare Lagere School , 1958

  ?