Bekijk het volledige profiel van Spencer Keijner en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 3

Spencer Keijner heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

DIt was een meisjes school. Pa...

DIt was een meisjes school. Pas in de vierde klas kwamen de jongens er bij en ik was daar één van. Wat hebben we een pret gehad en wat was ik nog bleu in die tijd... nu nog wel een beetje... :-)

2007, Spencer Keijner

Een hele leuke tijd gehad met ...

Een hele leuke tijd gehad met iedereen. Hele goede herinneringen bewaar ik aan Marjo Scheffers, Annet Schippers, Francie Reichard en van de jongens Bennie Tabak en Alois van Wijk. Ik denk dat ik een rustige onopvallende knul ben geweest in die tijd. Na de MAVO ben ik naar de HAVO gegaan en daar bewaar ik goede herinneringen aan Yvon van Merriënboer, Aad Keijzer, Willeke Valk en Mark.... ja...wat was zijn achternaam ook al weer? We gingen tussen de middag toch wel heel vaak even biljarten bij de Gouden Leeuw... Lion D'Or

2007, Spencer Keijner

Op het Emmaus was ik veel te v...

Op het Emmaus was ik veel te vinden in de kelder van de school waar de sociëteit was. Heette dat niet "De Kriek"? of was het "Kriekepit" Jammer dat we ook nog moesten leren, want ik was liever de hele dag bezig met kattekwaad uithalen. Ik kan mij onze "Kolderdag" - laatste schooldag nog goed herinneren. Er waren zelfs leerlingen op het dak!

2004, Spencer Keijner
?