Sophie Maenhout

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sophie Maenhout en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sophie Maenhout heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  zie ook groene hart lyceum.

  zie ook groene hart lyceum.

  Christelijk lyceum, 1975

  vond tunon zonde van het geld.

  vond tunon zonde van het geld. na 6 weken stagelopen in Sveti Stefan daar nog tot oktober '84 gewerkt echt fantastisch (sinds kort weer contact met oud collega). Na school nog wel even contact gehad met helga buma (zat ik mee in yu), linde rood (waar ben je?, we hebben wel erruge lol gehad samen) en thera van egmond.

  Ecole Internationale Tunon, 1983

  In 1f Frans van Siesling, Els W.

  In 1f Frans van Siesling, Els W. en ik hadden wel pret zo achterin, we zaten toen nog in de Marthastichting en mochten van Leih beslist niet omgaan met de kinderen die daar zaten. Later geschiedenis van Hoogendijk echt waanzinnig. Of economie 1 in V5 met van Klaveren (als ik al ging ik denk dat de Alpha bar nog draait door mijn broodjes kroket, ik zat meer daar dan op school en dus ook bij Zwart, van Brenk cs)met Lean Langereis die deed of hij flauw viel. Echt waanzinnige tijd gehad alleen bovenstaand gedrag had consequenties en zo kon ik mijn toenmalige leefstijl voortzetten in H5.

  chr. Lyceum / Groene Hart L..., 1975

  ?