Sonja Willemsen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sonja Willemsen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sonja Willemsen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ben na de herfstvakantie in de 2e klas op deze school gekomen rond de voorjaarsvakantie in de 5e klas de school weer verlaten.

  Ik ben na de herfstvakantie in de 2e klas op deze school gekomen rond de voorjaarsvakantie in de 5e klas de school weer verlaten. Ik heb nog les gehad van Gerry van Ewijk en Frieda Dorst. Ik heb aan deze 3,5 jaar nog veel leuke herinneringen. Ik weet nog goed dat we na schooltijd gingen zwemmen in de Papiermolen. Zo ook het afscheidsfeest toen de Mulock Houwer ging fuseren met J.E. Scholtensschool. We kregen allemaal en mok met onze naam erop en deze heb ik trouwens nog steeds. Verder keken we met de gehele school elke vrijdagmiddag naar optredens van toneelstukjes, playback e.d. welke iedere week weer door een andere klas opgevoerd. Wat zijn de Dolly Dots en Kinderen voor Kinderen vaak voorbij gekomen…. Kan me niet veel namen van klasgenoten meer herinneren wel een paar waar ik wel mee omging na schooltijd zoals Wiesje Veenstra, Marianne, Jolanda Otter, Bertina Savenij, Richard Dalmolen en Henk-Jan Jensema.

  Mulock Houwer, 1981

  ?