Sonja van der Pol

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sonja van der Pol en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

  Sonja van der Pol heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Heb hier alleen de brugklas ge...

  Heb hier alleen de brugklas gedaan en eigenlijk maar weinig herinneringen. Wel veel herinneringen aan 1 persoon: Esther Hanno en samen weer herinneringen aan een ander persoon.. haha..

  2003, Sonja van der Pol

  De werkweek in Lochem, het zoe...

  De werkweek in Lochem, het zoeken van de witte wieven in het bos. Meester Smit met zijn komkommers uit eigen tuin, psalmen en gezangen op de maandagmorgen, handwerken bij jufrouw Knijnenburg, invaljuf v.d. Boon met haar parfum luchtjes, musical met de drie schuintamboers, de spelletjes dagen, Marcel die zo af en toe in de pauzes het interieur van de klas verbouwde :), het huwelijk van jufrouw Meijer, en zo zijn er nog heel veel dingen. Als je deze site zo eens bekijkt en leest komen er steeds meer herinneringen naar boven.. ontzettend leuk!!! Wie weet tijd voor een reunie??? :))

  2003, Sonja van der Pol

  Die herrinneringen worden er s...

  Die herrinneringen worden er steeds meer als ik al die verhalen van oud klasgenoten lees. De werkweek in Epen, meneer Verra voor Frans. Als je niet wist waar de klas was met lezen en je kreeg een beurt klonk het heel kort en koud door de klas: Een 1... Marco en Iwan die mevrouw v. Noort (lerares Economie) altijd in de maling aan het nemen waren. Sjee.. er zijn zoveel herrinneringen aan die tijd :) Stiekum roken op het schoolplein, de strepen waarbinnen je niet mocht komen, plein 7 waar de spijbeluurtjes en tussenuren doorgebracht werden..

  2003, Sonja van der Pol
  ?