Bekijk het volledige profiel van sonja stevens en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

sonja stevens heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

He oud klasgenootjes! Echt sup...

He oud klasgenootjes! Echt superleuk om al die bekende namen hier weer is te zien! Die goeie ouwe tijd! Ik ben begonnen bij de opleiding logistiek, maar dat was het helaas toch niet helemaal. Dat jaar zal ik echter nooit meer vergeten, is echt het allerleukste jaar OOIT geweest! Nog nooit eerder uit de les gegooid en dit jaar meerdere malen met dank (-; aan een bepaald persoon! Maargoed daarna ben ik dus overgestapt naar dienstverlening! Dat trok met toch meer! Ook deze vier jaar waren echt weer supergezellig! Zo hebbe we menig uurtje al babbelend in de kantine door gebracht met de meiden! En nog steeds zie ik deze meiden geregeld! Na het NLC ben ik bij de KLM terecht gekomen en hier werk ik nog steeds (alweer 3 jaar) als grondstewardess! Bevalt nog steeds prima en wie weet check ik je nog wel is in! Sinds een jaar woon ik opmezelf samen met mijn 2 kids (mijn schattige katjes)! Wie weet zien we elkaar nog wel is!

2004, sonja stevens

Hoi oud klasgenote! Wat onwijs...

Hoi oud klasgenote! Wat onwijs leuk om al jullie namen weer te zien staan! Die goede ouwe tijd! Ik kwam halverwege de derde pas op deze school en ik heb het er altijd erg naar mn zin gehad! Momenteel werk ik alweer 3 jaar bij de KLM als grondstewardess, ik heb sinds een jaartje een huis in de Saltholm, waar ik woon met mn 2 kinderen (mn katjes)! Dus wie weet check ik jullie ooit nog wel is in!

2004, sonja stevens

Ha die oud klasgenoten! Wat on...

Ha die oud klasgenoten! Wat onwijs leuk om al die namen van vroeger weer is te zien staan! Dat is echt lang geleden! Ik zie al jullie wilde verhalen over Irrel staan, echt superjammer dat ik daar nooit bij heb kunne zijn, omdat ik voortijds van school af ging, omdat ik naar Hoofddorp verhuisde. Inmiddels werk ik alweer 3 jaar als grondstewardess bij de KLM en dat bevalt me nog steeds prima! Ik woon sinds een jaartje op mezelf samen met mn 2 katjes! Ook dit bevalt erg goed! En wie weet check ik je ooit nog wel is in!!!!!

2004, sonja stevens
?