Ontdek PLUS

Sonja Nuijten

Kent 1 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sonja Nuijten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sonja Nuijten heeft 1 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet niet zo heel veel meer van deze tijd, ik heb hier alleen op de lagere school gezeten en ben daarna naar de Rijks HBS/MMS aan de Ringbaan Oost gegaan.

  Ik weet niet zo heel veel meer van deze tijd, ik heb hier alleen op de lagere school gezeten en ben daarna naar de Rijks HBS/MMS aan de Ringbaan Oost gegaan. Dat heeft veel commotie bij zr. Hilaria gegeven, een katholiek meisje naar de Rijks HBS was 'not done' in die tijd. Ik weet wel dat Zr. Hilaria de leiding had over de lagere school. Ook herinner ik mij dat er 2 zesde klassen waren, een die moest voorbereiden op de Mulo en de andere diende als voorbereiding voor het Theresia lyceum. Meisjes uit onze straat (Gerard de Bondtstraat) zaten bij mij in de klas, zoals Inge Spijkers en Greet Korsmit. Misschien zijn er nog klasgenoten op SchoolBank te vinden?

  maria basisschool, 1951

  Mijn studierichting was AP/PB, MBO en HBO in deeltijd.

  Mijn studierichting was AP/PB, MBO en HBO in deeltijd. Ik heb met veel plezier samen met andere cursisten aan de vele opdrachten gewerkt. Veel geleerd van een deskundig team docenten. In combinatie met gezin en werk, was dit wel een drukke periode, maar had dit niet willen missen.

  Hogeschool Haarlem, 1985

  Ik denk met veel plezier terug aan mijn MMS tijd en kan me ook nog vele leraren voor de geest halen zoals van Vroonhoven, Vaissier, Fransje, Dijkstra, Dijkers, Almoes, Ridders (echtpaar)enz.

  Ik denk met veel plezier terug aan mijn MMS tijd en kan me ook nog vele leraren voor de geest halen zoals van Vroonhoven, Vaissier, Fransje, Dijkstra, Dijkers, Almoes, Ridders (echtpaar)enz. Van de klasgenoten herinner ik mij Jet van de Krabben, Mieke Haarselhorst, Nelleke Palland, Ada Ploem, Onny van Brussel, Loes Bettonville, Ineke Lanslots, Veja Hendriks, Inge Meijer

  Koning Willem II College (v..., 1957