Sonja Jouvenaar

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sonja Jouvenaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Sonja Jouvenaar heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  5 jaar FD (jaartje langer dus.

  5 jaar FD (jaartje langer dus...) Ik heb het er ontzettend naar mijn zin gehad. Niet dat ik altijd zin had om te leren, maarja wel hele leuke mensen leren kennen. Vooral Ramona Verheyen, Marieke Theuws en Rachelle v.d. Broek. En natuurlijk m'n vriendinnetjes van de middelbare school (Manuela Marin, Ramona van Gennep en Paula Vink). Verder herinner ik me Mike van Solingen nog goed en zijn maat Jeroen. Leren kennen op het introductiekamp. Aparte lui, maar heel goed om een praatje mee te maken. Het leukste wat ik me zo'n beetje kan herinneren is de communicatietraining. Wat hebben we gelachen zeg met die workshops. En voetbal kijken in de Groot Hertogin (Morsestraat), borrelen in Spare Time, de schoolfeesten (elke keer weer een groot succes!!), crisis tijdens de afstudeeropdracht (net op tijd ingeleverd - was immers al een jaar te laat) en niet te vergeten de fraude met de Access-opdracht (met bijna de hele klas hadden we dezelfde opdracht ingeleverd. oeps daar kwam de leraar achter) In deze periode woonde ik in studentenhuis de Bierstraat. Daar heb ik denk ik wel de beste tijd van deze jaren gehad. Leuke huisgenoten. Een aantal spreek ik af en toe nog steeds of we gaan borrelen. En het blijft een goed logeeradresje voor de Koninginnenach (met dank aan Paul). Never forget HET gangfeest "Seven in Heaven"!!!

  2003, Sonja Jouvenaar

  Het is al lang geleden, maar ik weet nog goed dat juf Anneke altijd voorlas uit King Arthur.

  Het is al lang geleden, maar ik weet nog goed dat juf Anneke altijd voorlas uit King Arthur. Heel spannend was dat. Schoolreisjes waren natuurlijk altijd leuk

  2003, Sonja Jouvenaar

  Het tripje naar Maastricht in het derde jaar was helemaal top (vooral het kanoën in de Ardennen) & niet te vergeten m'n vriendinnetjes Paula, Manuela, Liset, Maaike en Ramona met wie ik nog steeds nieuwe herinneringen blijf maken.

  Het tripje naar Maastricht in het derde jaar was helemaal top (vooral het kanoën in de Ardennen) & niet te vergeten m'n vriendinnetjes Paula, Manuela, Liset, Maaike en Ramona met wie ik nog steeds nieuwe herinneringen blijf maken. De uitwisseling met Polen is me heel goed bijgebleven. Heeft echt ontzettend veel indruk op me gemaakt. Hoe die mensen daar leven en hoe goed wij het wel niet hebben hier! In Krakow ontzettend veel gelachen met Karin van Gijzen. Leukste leraren waren zeker wel meneer Lock & meneer Malta van engels en meneer Stockhuizen van aardrijkskunde.

  2003, Sonja Jouvenaar
  ?