Sonja Duits

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sonja Duits en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sonja Duits heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ben net met de opleiding Style &Design begonnen.

  Ben net met de opleiding Style &Design begonnen. Deze opleiding duurt 4 jaar. Heb net t eerste jaar achter de rug!! heb t erg naar me zin met Charry, Rosanne en Diane!! en de drop-fruit-duo's!

  Horizon college, 2003

  Ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten omdat ik was verhuisd en de HAVO niet had geaahd, na een jaar op deze school heb ik me diploma gehaald.

  Ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten omdat ik was verhuisd en de HAVO niet had geaahd, na een jaar op deze school heb ik me diploma gehaald. de lessen Nederlands van Risselada waren wel vet omdat ik me huiswerk nie hoefde te maken als ik naar breda was geweest van het weekend!!

  Gemeentelijke Schagen, 2002

  De herrineringen aan deze school zijn leuk! vooral in de tussenuren was het altijd erg gezellig met de puddingbroodjes uit de automaat, en het trapzitten met leen in het trappenhuis!! Waar ik overigens nog steeds erg goed contact mee heb!! Ook heb ik n

  De herrineringen aan deze school zijn leuk! vooral in de tussenuren was het altijd erg gezellig met de puddingbroodjes uit de automaat, en het trapzitten met leen in het trappenhuis!! Waar ik overigens nog steeds erg goed contact mee heb!! Ook heb ik nog steeds met Martijn die toen in de 4de bij mij in de klas kwam! De lessen van mr. Moermansss, vooral die ene keer dat we vogelgeluiden aant maken waren en iedereen 2 uur moest nablijven! T was toen best gezellig! En niet te vergeten de lessen bij calimero met sinterklaas! De pepernoten vlogen door de klas heen!!

  Prisma college, 1998

  ?