sonja broek

Kent 26 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van sonja broek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  sonja broek heeft 2 klassenfoto's en kent 26 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  ik heb op deze school gezeten mijn vriendin was lonneke knoops Het zou leuk zijn als ik eens een foto van mezelf en andere kinderen op schoolbank zou zien uit de kleutertijd en de MULO Groenendijk.

  ik heb op deze school gezeten mijn vriendin was lonneke knoops Het zou leuk zijn als ik eens een foto van mezelf en andere kinderen op schoolbank zou zien uit de kleutertijd en de MULO Groenendijk. Van de merwedeschool heb ik er al een.

  2007, sonja broek

  Ik kan me niet zoveel herrineren uit die tijd ik woonde op de staart was vriendin met lonneke knoops later met cora kraal .

  Ik kan me niet zoveel herrineren uit die tijd ik woonde op de staart was vriendin met lonneke knoops later met cora kraal . Ik kwam op de fiets later met de brommer ik heb in december 1966 een ernstig ongeluk gehad was er toen heel slecht aan toe ging bijna hemelen maar toch nog goed gekomen waardoor ik 2 maanden niet op school ben gweest resultaat gezakt voor het examen. Ik kan me nog voor de geest halen dat we naar Ettelbruck op schoolreis gingen mijn broer Rene was er toen ook bij die zat ook op die school. Namen die ik me nog kan herrineren Astrid Poots Maria Kraus Truus de Borst Truus van de Linden Tilly Kunkeler Jack Stijns Totje ???bijnaam. Peter van de Berg John Alting <karate> Siberg Piet Vervoort Leo??? Ankie Vroegindeweij Dannie van de Rest.. Meneer Boersma dan die enge Wielinga San Fransjisco i.p.v. San Fransisco Blom Molenaar Rooi Blois met pijp Barendregt MOOIE MUZIEK Van de Berg VREEMDE MAN deed altijd gek als je er dan om lachte werd hij boos Esseboom Juf. <daf> Popma . Er waren ook nog 2 of 3 meisjes die uit de omgeving van het Damplein kwamen maar daar weet ik de namen niet meer van. Ik ben nu werkzaam in verzorgingshuis Vijverhof als gastvrouw in de ontmoetingsruimte. Als er is iemand mijn verhaaltje leest ik heb geen ene foto uit die tijd maar zou er graag eens een op de site zien. Doei.

  2004, sonja broek

  ikzat ik de klas bij jufr van de meent en meester sanner en men kestelo.

  ikzat ik de klas bij jufr van de meent en meester sanner en men kestelo.

  2004, sonja broek
  ?