Sladjana Labovic

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sladjana Labovic en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Sladjana Labovic heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Met Birgitte afspreken en vervolgens thee gaan drinken in de stad.

  Met Birgitte afspreken en vervolgens thee gaan drinken in de stad. Tom die me hielp met alles wat met computers te maken had. En creatief computeren met Mireille en Birgitte.

  2003, Sladjana Labovic

  Met Vanessa Scheikunde van Veldema, Vermeulen voor Geschiedenis, Van der Stap bij Frans in combinatie met mondige medeleerlingen - altijd feest.

  Met Vanessa Scheikunde van Veldema, Vermeulen voor Geschiedenis, Van der Stap bij Frans in combinatie met mondige medeleerlingen - altijd feest. Bij Vermeulen geroepen worden. Caris van Lieshout (?) die eigenlijk superleuk bleek te zijn. Met Angelique roddelen en fietsen stelen. Matthijs eeuwige glimlach. En concerten met Angelique, Fedor en Leon. En Jamina's actie waar iedereen het nog steeds over heeft, remember? En een 4 voor Handel op mijn eindlijst waar ik samen met de Reuver erg trots op was omdat we niet dachten dat ik zelfs maar een vier zou kunnen halen. Ik zie nog veel mensen van het NSC. Weet je nog Babbe? Wat ik zei op de aulatrap in mijn laatste jaar?

  2003, Sladjana Labovic
  ?