Sjoerd Nipperus

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sjoerd Nipperus en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sjoerd Nipperus heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kloten school.

  Kloten school. Al was het wel leuk met de klas naar Terschelling, daar een klasgenote genomen en vervolgens omdat ik te laat weer terug was in de jeugdherberg, van het Eiland afgezet onder begeleiding van een leraar, zeker bang dat ik weer terug zou gaan. Nadat ik te horen kreeg dat ik van het eiland af moest, nog wel de leraren helemaal de huid volgescholden (ik had toch niks meer te verliezen)

  Verrijn Stuart MEAO, 1992

  Geweldige School.

  Geweldige School. Van mijn klasgenoten kan ik mij niet al te veel meer herinneren, maar Adri (van de administratie) is toch wel de beste die ik ooit in het onderwijs heb aangetroffen. Altijd bereid iets te regelen, maar toch streng en rechtdoorzee als het nodig was. Topper !!

  Noordelijk Avond College, 1995

  Na een half jaar was iedereen (vooral de leraren) blij dat ik weer weg ging.

  Na een half jaar was iedereen (vooral de leraren) blij dat ik weer weg ging. Toch wel een gigantische leuke tijd gehad. Al moet ik wel eerlijk bekennen dat van al mijn klas genootjes ik alleen Jakob en van Minnen nog kan herinneren. Verder zijn er nog wel meer maar daar weet ik de naam niet eens meer van. OH-ja Erik schiet me ook ineens weer te binnen. Samen (met Erik) op de fiets naar Eelde voor een verjaardagsfeestje en die gozer vervolgens pist off dat ik zijn zusje versierde.

  Alfa-college (voorheen Chr...., 1991

  ?