Sjef Wierink

Kent 1 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in Almere

  Bekijk het volledige profiel van Sjef Wierink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Sjef Wierink heeft 5 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Opleiding voor Kennis Technologie gevolgd.

  Opleiding voor Kennis Technologie gevolgd. Kostte wel veel tijd.

  CIBIT, 1993

  Dit was een particuliere muziekschool waar mevr Hartjes pianoles gaf en dhr Hartjes piano's stemde.

  Dit was een particuliere muziekschool waar mevr Hartjes pianoles gaf en dhr Hartjes piano's stemde. Toen ik er begon waren ze op de hoek van de Sophialaan en de Molendwarsstraat gevestigd, in een oude witte villa. Dagelijks werd er dan 35 minuten (met de kookwekker!) geoefend op een van de vele piano's (en vleugels) die her en der in het pand stonden. Dat was een kakefonie, maar je leerde wel onverstoorbaar door te spelen. Als je op een van die vele piano's niet veel uitvoerde, werd dat wel opgemerkt (en teruggekoppeld) door mevr Hartjes. In de huiskamer kreeg je dan wekelijks les. Daar kwam iedereen ook langs om zijn mapje met pianostukken en het les-schrift te pakken uit de kast. Een keer in de zoveel weken was er theorieles in een kamer boven. Dan mocht je raden naar accoorden, groot, verminderd, etc. Daar was ik niet zo goed in. Later is de muziekschool verhuisd naar het begin van de Sophialaan, in een laag blok met ongever 10 huizen.

  muziekschool Hartjes, 1965

  Ik kan me nog net het gebouw herinneren tegeover de kerk en naast het belendend cafe.

  Ik kan me nog net het gebouw herinneren tegeover de kerk en naast het belendend cafe. Verder een incident met een hond die de school was binnen gedrongen tijdens de pauze. Alle kids op een rijtje in de gang tegen de muur en de hond er tussen door.

  RK Kleuterschool Maria Goretti, 1959

  ?