Ontdek PLUS

Sjef van Rooij

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sjef van Rooij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sjef van Rooij heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Eerste klas was een voorbereidingsklas waar we verschillende vakken te doen kregen.

  Eerste klas was een voorbereidingsklas waar we verschillende vakken te doen kregen. Namen van medeleerlingen waren, Kees Geleyns, Peter van Gils, Wim Deliën. Nadat ik mijn keus op de metaalrichting had laten vallen kwam ik in klas B2C. Hier herinner ik mij alleen Jan Holleman van die met mij doorging naar het fijnmetaal op de derde LTS.

  Sint Joos, 1962

  Twee jaar fijnmetaal gedaan, FB3 in 1964-65 en FB4 in 1965-66.

  Twee jaar fijnmetaal gedaan, FB3 in 1964-65 en FB4 in 1965-66. Namen die ik me nog herinner zijn, Jan Holleman, Frans v d Broek, Walther Schepens (het genie uit Baarschot), Verwij, Schraven, Leyser, van den Brandt (uit Udenhout),Brandts(uit de fabrieksstraat), Bruinsma, Gommers, Kleyn (een jongen uit Kaatsheuvel met de fiets), Ik heb ergens ver weg verstopt op de zolder nog wel ergens een schoolagenda liggen, als het nog eens nodig mocht zijn dan zal ik er eens een paar dagen voor uittrekken om hem te vinden.

  3e R.K. L.T.S., 1964

  Eerste klas frater Josepho (daar heb ik overigens zeker 25 jaar lang elk jaar een kerstkaart van gekregen) tweede klas de zure haring, derde klas frater Cunibert, vierde klas hr Hornmann, vijde klas een frater van twee meter groot en uiteraard frater Laur

  Eerste klas frater Josepho (daar heb ik overigens zeker 25 jaar lang elk jaar een kerstkaart van gekregen) tweede klas de zure haring, derde klas frater Cunibert, vierde klas hr Hornmann, vijde klas een frater van twee meter groot en uiteraard frater Laurentius in de zesde klas die ook mijn zieltje gewonnen had om lid te worden van S.E.T. . Voetballen en schaatsen met frater Cunibert op het schoolplein daar denk ik nog met plezier aan terug. Peter Liebregts en Wim Deliën waren toen al mijn vrienden en dat is nu nog steeds zo. Namen die me nog te binnen schieten van jongens, Leo Coehorst, Jos Hijstek, Cor Schellekens, Kieboom, Jan van Miert, Puijenbroek, Jan Luyten en zijn broer, Jan van de (S)Zanden, Frans Mommers, Ben ....

  St. Janschool, 1956