Bekijk het volledige profiel van Sjef Olsthoorn en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Sjef Olsthoorn heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

RK MTS heette het toen nog. K...

RK MTS heette het toen nog. Kees Eijkelenboom, Henk den Boer, Wally van Geest en Roland van Alphen. We organiseerden feesten en partijen, rockbands en folkzang haalden we naar school. We gingen stappen op vrijdag na school. De mevrouw van de administratie die ons allemaal overhaalde om bloeddonor te worden. Altijd maar weer verslapen op maandagochtend.

2003, Sjef Olsthoorn

Toen was het nog MULO. Ik zat ...

Toen was het nog MULO. Ik zat in het laatste MULO-jaar. Miep en Marjo. Marjo van der Linden was de dochter van meneer van der Linden, de leraar Frans. Marjo had rood haar. Sinneker was directeur en gaf Duits. Hij ging op een punaise zitten en gaf de grappenmaker een blikje limonade. Peer de boekhoudleraar en handelskennis. Scheek voor algebra. Zo'n baardmans met geitenharen wollen sokken voor Nederlands. Haastrecht heette hij geloof ik. In de kano over de plassen tijdens gymnastiek. Kortom een ongëvenaarde wereldtijd; vooral het weekje London was de climax.

2003, Sjef Olsthoorn

meneer Hendricks in klas 4, m...

meneer Hendricks in klas 4, meneer Pollée met z'n vuurrode kop in klas 5, meneer Van de Kleij (hoofd) in klas 6. conciërge meneer Smulders

2003, Sjef Olsthoorn
?