sjanie schep

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van sjanie schep en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  sjanie schep heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zitten op de bar in de aula, drama van Tjaako was toch het leukst, mevrouw Jannie Vroegindewei "haaaks'.

  Zitten op de bar in de aula, drama van Tjaako was toch het leukst, mevrouw Jannie Vroegindewei "haaaks'. Vriendinnen; o.a. Mia Hywatt, Monique Blaauw, Vera den Boer en Elien Bil. Stuur eens meel naar Sjanie, met na dat dingetje hot-shot dot kom. Groetjes!

  Middebaar Beroepsonderwijs ..., 1986

  Erg veel melig gelachen om van alles en nog wat.

  Erg veel melig gelachen om van alles en nog wat. Beetje rommelige tijd en in de noodlokalen een lekker rommelig onderkomen. En hoe heette toch die lerares Duits (hoofdgebouw) waarbij altijd van die praktische grappen werden uitgehaald? (Ze kon er om lachen..) Eindexamen heb ik twee keer gedaan. Stuur eens meel naar sjanie, na dat dingetje hot-shot dot kom! Groetjes!

  Willem De Zwijger, 1981

  Toneelstukjes of een dansje ofzo voor de klas doen en dan alle andere klassen rond mogen.

  Toneelstukjes of een dansje ofzo voor de klas doen en dan alle andere klassen rond mogen. Jongens en/of meidenvangertje in het speelkwartier. De musical "Professor Knap en de wonderbaarlijke tijdmachine". Heel veel leuke dingen! Teveel om op te noemen dus. Stuur eens meel naar Sjanie, met na dat dingetje hot-shot dot kom. Groetjes!

  Maranatha, 1974

  ?