Sjaan van Leeuwen

Kent 5 personen

WONTTELL , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sjaan van Leeuwen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Sjaan van Leeuwen heeft 15 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ja ik zat op deze school.

  Ja ik zat op deze school.Ik sta al eerder op deze site bij de inschrijving G.L.O. keucheniusschool. Toen ik erop kwam was deze splinternieuw en één van de modernste scholen uit die tijd. Ik vind sinds kort meer bekende namen op deze site. Dus let op er staan mensen onder 2 school namen ingeschreven. Ik heb een heel leuke tijd gehad.hoop nog meer bekenden tegen te komen.

  Keucheniusschool, 1961

  Het was een hele moderne school Toen de nieuwste school in Nederland.

  Het was een hele moderne school Toen de nieuwste school in Nederland. Heb daar een serieuze opleiding gekregen. Met veel plezier doorheen gegaan. Mijn Oom was er zelfs nog een tijdje de man van de huishoudelijke dienst. Mijn Leer krachten hebben grote indruk op mij gemaakt. De Heer Lafeber De Heer Rota Juffrouw Francken Juffrouw Takkenbos. Haar vader was Hoofd ULO MULO aan de andere Kant in het pand wel had ik het eigenlijk leuk gevonden om die kant op te gaan maar door vriendin de kant Beroepsonderwijs gegaan.Juffrouw van Egmond En Juffrouw Aalersberg waarbij je blij was als je die klas uit was want die kon wel gemeen zijn met velletjes omdraaien dan moest je je arm neerleggen met de binnenkant naar boven. Of haar houten aanwijsstok oeps je schrok je rot als die op een voorwerp sloeg. Ook hadden wij een zendelingen bus en je nam graag een muntstuk mee daar mee bouwde je een Steen voor een huis in een ontwikkeling land. Een hele lieve handwerk juffrouw in die tijd ook nog een andere meester gekregen om Meester Lafeber die ook hoofd onderwijzer was te ontzien Hij heette Meester Klaverdijk. Leuke schoolreisjes gehad.Mijn Favoriete juffrouw was Juffrouw Francken en De Heer Rota vond ik een Vriendelijke en Lieve Meester.Ik koester mijn boekje met al hun mooie persoonlijke versjes en tekeningen nog steeds:-) Verder zagen wij toen de helikopters nog naast ons landen op het heli veld midden in de stad. En keek ik op het SHELL gebouw wat ik dan ook natekende in mijn tekenschrift. Ik koester deze tijd en op dit moment komer er fijne en verdrietige momenten boven waar ik weet dat zij mij op deze momenten heel erg hebben gesteund en ik een stukje door hun ben wie ik ben.Klasgenoten koester ik ook soms baan ik mij een weg door de media en probeer hun te vinden.Terwijl ik niet zo ver verhuisd ben is het toch moeilijk iemand te vinden.

  G.L.O. Keuchenius, 1961

  niet veel, maar wel de gymzaal en de ingang en de schilderezel.

  niet veel, maar wel de gymzaal en de ingang en de schilderezel.

  Chr. Lager Onderwijs Koning..., 1959

  ?