sjaan van der Werff

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van sjaan van der Werff en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  sjaan van der Werff heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn vriendinnen waren Carla Swank en Nel de Jong.

  Mijn vriendinnen waren Carla Swank en Nel de Jong. Wij gingen altijd in het fietsenhok aan de verwarmingsbuizen hangen en slingerde zo hard dat we met onze schoenen het plafond raakte met het gevolg dat het zwart werd. Totdat de concierge kwam (Siersma geloof ik), toen kregen we een uitbrander en hebben het nooit meer gedaan. Het mooiste vond ik als El van Leersum en Maja van den Engel gingen zingen in de garderobe dat klonk toch zo mooi. Verder heb ik het wel naar mijn zin gehad op school.

  vakschool voor meisjes, 1960

  Ik heb de Willemsschool als heel fijn ervaren ik ging graag naar school.

  Ik heb de Willemsschool als heel fijn ervaren ik ging graag naar school. Ik had geen uitgesproken voorkeur voor een leraar of lerares. Alleen vond ik meester Hoks streng. Ik had een vriendin en dat was Ada Hees uit de Duinstraat. Ik heb haar na mijn lagere schooltijd nooit meer gezien. Na de lagere school ben ik naar de vakschool in Naaldwijk gegaan. Na de vakschool ben ik gaan werken in de grafische sector. Later toen de kinderen groot waren heb ik nog 21 jaar bij de TU in Delft gewerkt, 15 jaar als DTP'er en 6 jaar op de afdeling Personeel en Organisatie.

  Willemsschool, 1952

  ?