Sissy Verspeek

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sissy Verspeek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sissy Verspeek heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was een kleine klas met maar 12 leerlingen, 3 meisjes en 9 jongens.

  Het was een kleine klas met maar 12 leerlingen, 3 meisjes en 9 jongens. Babs ?, Carolien Jacobs, Nicolas Blokland, Bjorn Hendriks, Lee Brouwers, Luuk ?, Roy ?, Tim Timmermans, Bart Konings en ???? sorry de laatste weet ik even niet meer, maar vul mij graag aan. Wij zaten meestal samen met een andere klas. Er werd altijd veel geknikkerd in de pauzes en de meisjes zaten vaker op de (klim-)rekken te spelen.

  Den Roover, 1989

  Kerstin Kallis en Silvia ? (van de Kemp) daar ging ik veel mee om.

  Kerstin Kallis en Silvia ? (van de Kemp) daar ging ik veel mee om. Linda Stijven ( nieuwe achternaam weet ik even niet meer) daar fietste ik altijd mee naar school en naar huis, veel mee gelachen en zij was altijd laat klaar in de morgen). Met Jos ? uit Reuver heb ik ook veel tijd mee uitgebracht en bij ons thuis in gebroken omdat ik de sleutels was vergeten. Mijn favorite leraar was van scheikunde (Kolen?) en van Engels (??? kleinere man met brilletje en een baartje). Ik vind het een fijne school en opleiding, met alle dieren en de tuinen en vooral het goede niveau van de lessen. Ik heb hier vele geleerd en had er voor de kennis eigenlijk moeten blijven maar ging weg naar een andere opleiding (de Dr. Cyupers school a.k.a. LTS de Kemp)

  biologische Landbouwschool, 1993