Sirikit De Jager

Kent 18 personen

Getrouwd
Woont in Amsterdam Thailand

  Bekijk het volledige profiel van Sirikit De Jager en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sirikit De Jager heeft 18 klassenfoto's en kent 18 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Voor herinneringen aan deze school moet ik wel heel diep graven in die grijze cellen maar ik heb er wel een paar.

  Voor herinneringen aan deze school moet ik wel heel diep graven in die grijze cellen maar ik heb er wel een paar.Ik zat bij juffrouw Clazen en ik was idolaat van die vrouw weet ik nog zij was zo lief.Ik heb nog eens een weekend bij haar thuis mogen logeren wat ik toch wel erg spannend vond want ik wou nooit uit logeren normaal. Heb ook nog een klassefoto moet die ff opzoeken wat ik zeker zal doen want ik vind dit wel leuk. Namen weet ik niet meer zo goed misschien wel als ik die foto erbij heb. Wel weet ik nog erg goed dat er een jongetje bij mij in de klas zat waar ik helemaal "verliefd" op was ik vond hem knap en stoer met zijn stekeltjeshaar dat is mij altijd bijgebleven op een of andere manier. Als ik het goed heb heete hij Raferry alleen die naam vond ik al mooi ach ja je bent een kleuter die net komt kijken toch...Erg leuk allemaal op die school die mini stoeltjes en tafeltjes en vooral die mini wc. potjes toen vond ik dat toch wel indrukwekkend allemaal als ik zo terug denk.

  goudenregen kleuterschool, 1969

  favouriete herinneringen nou ik heb er zat aan deze schooltijd.

  favouriete herinneringen nou ik heb er zat aan deze schooltijd.De eerste jaren zat ik bij juf Westhof in de klas en lieffe schatjes ik heb zo het een en ander bij jullie namen gelezen maar onze meester heete van Pel, Carl van Pel want ik zei vaak "Pel die snottebel" Ik herinner me er nog zat van zoals Erwin Volkers die kan ik nog wel en Dennis Bos natuurlijk ook vanwege zijn zus en die foto bij Erwin die heb ik ook nog dat was nunspeet het Jan Willem Roskamhuis erg leuk. En dan hadden we Dennis Banen de knapste jongen v.d klas vond ik toch wel en Henk Schutte geloof ik Ronald Dijkshoorn Sjaam Boedhoe die ik so****og wel tegenkom. En die jonge van de sigarenwinkel was Ronald visser of vd. vusse zoiets Marco zwartjes was het geloof ik. Paulien Gaarenstroom met haar ging ik door naar de van deventer mavo ria de heer annette rosmini anita beijer joke de groot Yvonne hijzelendoorn en ja Fatima kan ik mij ook nog heel goed herinneren ik speelde vaak met haar maar we hebben ook wel eens elkaar goed in de haren gevlogen in de gymzaal.Meester Panamanang die is inderdaad dood die heeft een auto-ongeluk gehad.Aan Dennis Bos moet ik heel so****og wel eens denken als het om schaken gaat want dat heeft hij me geleerd ik weet nog dat de meiden dat niet konden spelen en ik het dus wel stoer vond om het wel te kunnen spelen en Dennis heeft me dat toen geleerd.We hadden ook zo een leuke gymmeester vond ik maar ben zijn naam kwijt. En Martin Klepper weet ik nog die hele familie weet ik nog maar ja dat heb je in zo'n volksbuurt. Mijn ouders wonen nog steeds op de dappermarkt ikzelf niet ver ervan nl. in de transvaalbuurt. Maar het is niet meer als vroeger helaas. En herinneren jullie nog TOFFELEMOONTJE die oude zwervster van de markt die we altijd achterna zatten en pesten tot ze ons achterna kwam en dan was het rennen voor je leven. En Kristel Aadelaar haar ouders hadden die haringstal op de markt.Ja ja erg leuk al die herinneringen ophalen.

  Commelinschool, 1970

  Ik heb genoeg leuke herinneringen aan de jaren op dit "gesticht" zoals ik het noemde.

  Ik heb genoeg leuke herinneringen aan de jaren op dit "gesticht" zoals ik het noemde. Marty de Graaf vertelde mij een poos terug over deze site en ben eindelijk maar eens gaan kijken en vind het erg leuk. Als ik langs al die namen ga komt er steeds meer naar boven. Ik zag ook namen die ik nog wel ken maar ff niet zo snel het gezicht bij kan plaatsen. Ik belande op de van deventer eigenlijk door Kelly Schemekes die wel een jaartje hoger zat dan mij. De brugklas heb ik nog gedaan op die andere 2 scholen omdat de Van Deventer verbouwd werd. Ik zat met Paulien Gaarenstroom, Michael Bartelings, Leo Pauw, Stanley Menzo e.v.a. in de klas. Met hun heb ik tot het bittere einde in de klas gezeten en nog wat andere en door de jaren heen kwamen er natuurlijk studiebollen bij of vielen af. Nu was ik niet bepaald een engeltje dus voor de duvel niet bang en denk dat ik bepaalde leraren en ressen wel de nodige grijze haren en nachtmerries heb bezorgt net als sommige mij. Die Hoek van engels wat een heks met die kraak schoenen, Stuiver met dat idiote idioom wat hij elke dag overhoorde en zijn humor die alleen hij TOP vond. Posno oftewel Harry "dirty" PORNO altijd gluren naar Jan de Haas.Termaat nachtmerries bezorgde hij mij met die straffen die hij me oplag en die neus. Dan die Heks van gym weet haar naam ff niet. Zoutendijk die met alles ging slaan om ons stil te krijgen. Lachen. Nico Kooy ken ik nog wel zit bij hem op zijn rug op een van onze laatste klassenfoto's. Stanley zegt altijd wel tegen me als ik hem spreek van kwam er maar eens een reunie dat zou inderdaad leuk zijn. Ik heb elk geval wel dat diplomatje gehaald. Als ik er nu op terug kijk heb ik er een top tijd gehad daar dacht ik toen anders over. Ik zou het best leuk vinden weer eens oude bekende te spreken dus***** me maar.

  Van Deventer MULO/MAVO, 1977

  ?