Simone van Galen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Simone van Galen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Simone van Galen heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Opleiding Ass.

  Opleiding Ass. Sec. gedaan via het Alkwaard Collega. De pc's hadden weinig geheugen, was jammer dat je niet zo lang op internet kon haha, nadat je stiekempjes had ingebroken op het netwerk!! Af en toe verveelde ik me dood daar!! School werkte niet nauw samen met SKIP !!

  Skip Opleidingen BV, 1998

  Leuke school, en echt heel veel geleerd!! Eerst in Soest, daarna meeverhuisd naar Soesterberg.

  Leuke school, en echt heel veel geleerd!! Eerst in Soest, daarna meeverhuisd naar Soesterberg. Opleiding Rij-instructeur B. We waren met z'n 16en in de klas (de zaterdag opleiding) waar er bij de eerste examen 6 van over bleven, daarna zijn er nog een aantal geslaagd !! En dit beroep doe ik nu nog steeds. Ik heb nu mijn eigen bedrijf... Autorijschool Simone

  VBR Jongepier, 2000

  Opleiding Ass.

  Opleiding Ass.Sec. Was niet echt veel aan, tenminste dit moest en dat was alles. Mijn stage was wel erug leuk!! Bij de Gemeente Schermer!! De opleiding vond ik rommelig, hij eindigde ook heel raar. Achteraf bleek het een soort proef opleiding te zijn... mooi dus we zijn proefkonijntjes geweest!!

  Horizon College, sector Eco..., 1998

  ?