Bekijk het volledige profiel van simone vandijk en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

simone vandijk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Urgentie-opleiding Montessori ...

Urgentie-opleiding Montessori gedaan, samen met andere HBO/WO-ers. Vond de opleiding kwalitatief erg matig, schools en waanzinnig tijdrovend maar heb goede herinneringen aan mede-studenten en aan een paar docenten (Jessy la Faille en Grigoleit komen meteen boven). Heb nog goed contact met Daphne vd Endt. ben zelf inmiddels het basisonderwijs uit na een aantal jaar bovenbouwjuf en directielid geweest te zijn. Werk nu bij OOG (een onderwijsadvieskantoor) en voor het Samenwerkingsverband en kom dus op heel veel scholen. Ben benieuwd naar anderen uit die 2 jaar: Renie, Marjolein, Odette?

2004, simone vandijk

Hier studeerde ik Spaanse Taal...

Hier studeerde ik Spaanse Taal- en Letterkunde, in eerste instantie omdat ik uitgeloot was voor de School voor Expressie door Woord en Gebaar in Utrecht. Na de Propedeuse besloot ik door te gaan. Heb goede herinneringen aan mede-studenten en ook aan een paar docenten: Brouwer van cultuurgeschiedenis en Bakker van Literatuurwetenschap die ons op dag 1 bijbracht dat je een dag in 3 delen moet zien: 8 uur om te slapen, 8 uur om te eten, drinken en te ontspannen en dus blijven er 8 uur per dag over om te STUDEREN, ha ha.Zou graag weer es contact hebben met mensen van toen: Ismael, Corina, Hans, Theo, Tineke, zomaar een paar namen... hoe is het met jullie?

2004, simone vandijk

echte puberteit: dan weer heme...

echte puberteit: dan weer hemelhoog genieten dan weer groot ldvd/wereldleed op mijn nek. Beste herinnering aan Rault van geschiedenis. Maar ook aan Van Doorn (Duits) en van Gastel (gs). Veel gespijbeld ook. Beste vriendin toen:Nynke Groenewegen. Met haar ben ik nog steeds bevriend. Ook klas/jaargenoten waar ik het goed mee kon vinden (hoogtepunt de Berlijnreis!)Vera, Donald, Mascha, Hilde, Saskia, en de vrienden van mijn 4 jaar oudere broer Jurgen vond ik toen ook erg interessant: dus Tjeu, Martin, Felix, Peter... Herinneringen aan het donkere kantine-hol en aan de lange gangen van de barakken. Ik zou graag weten hoe het met al die mensen is en ga nu gauw speuren naar bekende namen van vroeger!

2003, simone vandijk
?