Ontdek PLUS

Simone van Amstel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Simone van Amstel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Simone van Amstel heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ook ik herinner mij de volkstuintjes van dhr Broekman en natuurlijk de melk en koffie rondbrengen wanneer je in de 6e zat.

  Ook ik herinner mij de volkstuintjes van dhr Broekman en natuurlijk de melk en koffie rondbrengen wanneer je in de 6e zat. Namen die ik mij herinner: Pim, Gert-jan, Monique de Groot

  Elckerlyc, locatie Augustin..., 1967

  Wat ik mij van deze school vooral herinner zijn de bijzondere godsdienstlessen, deze bestonden uit het voorlezen van boeken als, De schaamte voorbij van Anja Meulenbelt en een boek met de titel Zo wil ik dat je bent.

  Wat ik mij van deze school vooral herinner zijn de bijzondere godsdienstlessen, deze bestonden uit het voorlezen van boeken als, De schaamte voorbij van Anja Meulenbelt en een boek met de titel Zo wil ik dat je bent. Beiden hebben veel indruk op mij gemaakt en ik denk er met veel plezier aan terug.

  Westflinge, 1977

  De school herinner ik mij als een plek waar ik veel vrienden heb opgedaan en een leuke tijd heb gehad, of eigenlijk met die vrienden buiten schooltijd.

  De school herinner ik mij als een plek waar ik veel vrienden heb opgedaan en een leuke tijd heb gehad, of eigenlijk met die vrienden buiten schooltijd.

  Copernicus MAVO, 1975