Ontdek PLUS

Simone Stikkelman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Simone Stikkelman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Simone Stikkelman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In de kleuterklas bij juffrouw Hannie, beste vriendinnetje was Mariko.

  In de kleuterklas bij juffrouw Hannie, beste vriendinnetje was Mariko. Zij verhuisde helaas in groep 3 naar Almere, MAAR we hebben nog steeds contact! Groep 3 bij juffrouw Stuifzand. Groep 4 bij juffrouw Patricia, jammer dat zij maar een jaar op de Pacelli les gaf, was een leuk mens. Groep 5 bij Beuman meen ik en groep 6 bij Piket. In groep 7 kregen we ineens een gemengde klas met groep 8, vonden we allemaal niet zo leuk in het begin, maar uiteindelijk viel het mee. We kregen les van Van Veen en Lommers. Herinner me het kamp in de Meije: wandelen en roeien, watergevecht en bonteavond. Ik had alle 40 plantjes gevonden en de 'grootste' schooltuin samen met Bottenberg. In groep 8 kregen we les van Lommers en Louwers en was het vooral leuk om aan de musical te werken (het koffertje van meneer van Dalen). Ik vond het altijd een gezellige klas. Ik heb nog steeds regelmatig contact met Mariko, Dimmie, Maaike en Angelique.

  Pacelli-School, 1982

  Ik deed de opleiding Sociaal pedagogische hulpverlening.

  Ik deed de opleiding Sociaal pedagogische hulpverlening. Verschrikkelijk introductiekamp in the middle of nowhere (bij Epe). Eerste jaar was wel oke, daarna vond ik de klas een ramp met uitzondering van een paar mensen. Nutteloze (groeps-)opdrachten, de gewone tentamens waren meer aan mij besteed. Weinig echt leuke docenten. Mijn stagejaar op een Boddaert was erg leuk, maar dat heeft verder weinig met de school zelf te maken. Goede vriendin Esther op dag één van deze studie ontmoet, daarnaast nog contact met Gisela. Wij zaten nog aan de dr. kuyperstraat in Den Haag.

  Stichting Hogeschool Leiden, 1995

  Ik heb Orthopedagogiek gestudeert.

  Ik heb Orthopedagogiek gestudeert. Leuke colleges (behalve die van statistiek), massale tentamens in het sportcentrum. Interessante stage en de laatste loodjes, onderzoek en scriptie, vielen zwaar. Leuke etentjes met Barbara, Hilde, Maaike en Mirjam.

  Universiteit Leiden, 1999