Simone Sprangberg

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Simone Sprangberg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Simone Sprangberg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  1e en 2e klas mevrouw Mittelmeijer, 3e klas mevrouw Quené, 4e klas meneer Bos, 5e klas mevrouw Engelkoor? en 6e klas meneer van der Zel en mevrouw Lutz.

  1e en 2e klas mevrouw Mittelmeijer, 3e klas mevrouw Quené, 4e klas meneer Bos, 5e klas mevrouw Engelkoor? en 6e klas meneer van der Zel en mevrouw Lutz. Stella Kampers, Judith Eijken, Karin Gunput, Monique Beijer, Karin Tijsterman, Anita Swart, Karen Koudenburg, Carla ?, Irma Schogt, Evelien Cossé, Dick Zuidert, Robert Jan Banus, Dick Malter, Erwin Hendricks, Erik Kiljan, Marcel Gerritsen, Frank Duppen, René Dix, Johnny Roosendaal, Hans Viergever, Andries Taams, Tommy Espinoza, .......... Een paar jaar geleden liep ik in mijn stadje (woon nu ergens in Gelderland) toen 2 oude dames mij de weg vroegen naar een hotel. Ik kon niet goed reageren omdat ik gelijk dacht : ik ken die stem. De dame wilde niet gelijk vertellen wie ze was maar na wat vragen kwam ik erachter dat het mevrouw Quené was. Maf hè, dat je na 25 jaar nog iemand aan haar stem kan herkennen. Haar gezicht herkende ik niet meer. Ze kende de namen nog van mij en nog een paar uit de mijn klas. Wat was het eigenlijk een slechte school hè. Les in een tent en les in een lokaaltje in het Miranda bad en bijna elk weekend wel een inbraak.

  Professor G. van der Leeuws..., 1968

  1977/1979 LHNO 1979/1983 VHBO Zo, ik zie al een paar bekende namen.

  1977/1979 LHNO 1979/1983 VHBO Zo, ik zie al een paar bekende namen. Irene (kan 't me gewoon niet voorstellen, jij met 2 kinderen), Ingeborg, Jan (ik heb nog een foto van je dat je door mevr. Neijzen "aangevallen" was en ze met een plank op je hoofd geslagen had) en Zilpa. Irene en Ingeborg weten jullie nog oktober 1978 Huttenheugte? (Fred van Groningen in het rad "Ik wil er uit, ik wil er uit. Irene, weet je nog dat je toen "lijp" op hem was? Ik heb dat zwart op wit.) Jan, dat is trouwens niet Marjan Oomkes op die aula foto maar dat zijn Marjon Veerkamp en ikke. Ongelofelijke lol gehad op die school! watzut staartjevaneenaap hetepost puntje kom

  Gaasterlandschool, 1977

  Alleen 1ste en twee keer 2de klas havo.

  Alleen 1ste en twee keer 2de klas havo. Wat een ... school. Hé Pia hoe is het met Marjolein?

  Gerrit van der Veen school, 1974

  ?