simone roks-gebbink

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van simone roks-gebbink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  simone roks-gebbink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ook al was ik toen pas 4 jaar ik kan me nog veel dingen herrinneren Juf.

  Ook al was ik toen pas 4 jaar ik kan me nog veel dingen herrinneren Juf. Ranshuizen mijn favoriet een hele lieve juf wel wat ouder en als ze dan verhaaltjes voorlas dan ging ze op de stoel zitten en dan zag je altijd een rode of blauwe langere onderbroek die over haar panty zat buitenspelen al dat speelgoed wat uit dat hokje kwam, een verfhoekje, een poppenhoekje noem het maar op.

  2004, simone roks-gebbink

  ZIE Zuiderpoort.

  ZIE Zuiderpoort. Juf Boumeesters vond ik erg lief. Zonneveld was ook een toffe vent en Turkesteen????? kan me nog heel goed herrinneren dat hij er met de juf vandoor is gegaan. Kuiper met het glazen oog........n dan die grote kerstboom in de hal waar je dan je eigen gemaakte bal in mocht hangen. Leuke tijd......

  2004, simone roks-gebbink

  Wat waren we jong.

  Wat waren we jong....als we het nu over konden doen?????Ja leraar Verkoren en Nagel toffe kerels, die gym leraar dat was maar een watje. en dan later die kleffe Kessel. De klasseavonden waren altijd wel bijzonder je was nog zo onervaren en als je er nu aan terugdenkt dan lig je in een deuk. vroeger had je nog respect en luisterde je naar de leraar en was je soms best een beetje bang als ze boos waren maar dat zal tegenwoordig wel anders zijn.

  2004, simone roks-gebbink
  ?