Simone Rensen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Simone Rensen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Simone Rensen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  met Edith en Amanda naar Salou! (uitgaan, mannen, zon, zee, strand en lekker eten!!) Het vak Latijn is me het meest bijgebleven, tot laat in de middag, maar superleerzaam en gezellig.

  met Edith en Amanda naar Salou! (uitgaan, mannen, zon, zee, strand en lekker eten!!) Het vak Latijn is me het meest bijgebleven, tot laat in de middag, maar superleerzaam en gezellig. Onze uitstapjes naar Winkelcentrum Woensel... En niet vergeten, de pauzes, die waren toch wel het beste! Lekker bijkletsen en roddelen en hopen dat die jongen op wie je verliefd was, langs zou lopen..

  Gemeentelijke Scholengemeen..., 1982

  in het groepje met Remco, Esther, Ronny, Bob was het erg gezellig.

  in het groepje met Remco, Esther, Ronny, Bob was het erg gezellig. Zo gezellig dat Bob bij Ronny een pen in zijn hand stak (of was het nu Ronny in de hand van Bob??) Meester Hans was lekker modern, leuke lessen van gehad. Priscilia kan ik me ook nog goed herinneren, het leek me zo gezellig met al die broers en zussen thuis! Miriam en Angelique: we hebben een behoorlijke tijd samen doorgebracht. Ruzietjes hier en daar waren er ook wel, maar met zijn drietjes hadden we supertijd! Katinka Verschuren (nu Docters) zie ik nog steeds op zijn tijd.

  De Regenboog, 1975

  ?