Simone Mansveld

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Simone Mansveld en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Simone Mansveld heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ontzettend lieve juf waarvan ik de naam ben vergeten.

  Ontzettend lieve juf waarvan ik de naam ben vergeten. Veel kindjes die ook naar de Corantijn gingen. Altijd aan het knutselen en ik zat veel bij de ijzeren kachel, als ik stout was geweest.

  De sneeuwbesschool, 1968

  Ik weet nog hoe spannend het was toen ik voor het eerst naar de "grote school" ging.

  Ik weet nog hoe spannend het was toen ik voor het eerst naar de "grote school" ging. Gelukkig hadden we een hele lieve juf (Zoethout?), samen met meester v.d. Ven favouriet! En dan hadden we nog meester Beitschat, plukte altijd aan z'n baard en stonk naar koffie. Ik kan me nog goed herinneren dat Robbie Hol, het boefje van de klas een ballon met water had gevuld, Beitschat pakte het af en knipte de ballon open op zijn tafel waar ie net een boek aan het kaften was. Hele klas in een deuk! Wat erg onsmakelijk was: de grote teen van de vader van Heintje Boot op sterk water! Ik heb in ieder geval een leuke tijd gehad op de lagere school. Met Moniek van Hoegee ga ik nog geregeld stappen. Dan hebben we het over school en we zijn natuurlijk heel nieuwsgierig hoe het met iedereen is. Tijd voor een reunie!

  Corantijn School, 1970

  ?