Simone Brouwer

Kent 3 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Simone Brouwer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

  Simone Brouwer heeft 7 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Leuke opleiding.

  Leuke opleiding. Leuke leraren, dicht bij de paraktijk. Ik ben nog altijd werkzaam op Ursula. De naam is intussen al 6x veranderd Nu Ipse de bruggen. Leuke lesweken, De werkweken niet te vergeten in Noordwijk! In de Vonk. Eigenlijk allemaal leuk. Geld verdienen , leren en tegelijk stage lopen. We hadden best een leuke klas van wie er uiteindelijk van de 20, 10 afstudeerden. Wie ken ik nog (ik heb er helaas geen foto's van) Anoeska, Anita, Marieke, Marian, Sabine Margreet, Kitty, Joke, Ilse, Nouja en nog vele anderen

  2008, Simone Brouwer

  Twee lokaaltjes bij juffrouw de Pater! Het grote speel terrein waar we altijd schipper mag ik overvaren deden.

  Twee lokaaltjes bij juffrouw de Pater! Het grote speel terrein waar we altijd schipper mag ik overvaren deden. Ook herinner ik me nog een groot duivenhok in het rechtse lokaaltje! Het linker lokaal had een buitendeur, en als je daar zat mocht je wel eens buitenspelen. Ook herinner ik mij de grote donkere ketel (verwarming) waar we met sinterklaas onze uitgeprikte klompjes omheen zette! En de vrije dag die we hadden toen de ketel stuk was! Ik heb hier nog leuke foto's van!

  2005, Simone Brouwer

  Leuke tijd gehad, met veel stage, dus veel geleerd.

  Leuke tijd gehad, met veel stage, dus veel geleerd. Gym van Ankie, opvoedkunde van An Uzosie, en tekenen van Ingrid, Engels van John, en koken van Chris! Nog veel leuke herinneringen aan de werkweek in Laag soeren. Met z'n drieen in een huisje, de waterspelen, de bosspelen en de bonte avond! Stages A'dam zuid: Kinder/vrouwen centrum op de babygroep. Peuterspeelzaal: Oostkroos in Aalsmeer, en dan in de Bijlmer de buitenschoolse opvang. Heeel apart!

  2005, Simone Brouwer
  ?