Simona Mirimin

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Simona Mirimin en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Simona Mirimin heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  SUPER LOKATIE echt een hele toffe tijd gehad waar ik nog vaak aan terug denk!.

  SUPER LOKATIE echt een hele toffe tijd gehad waar ik nog vaak aan terug denk!

  2005, Simona Mirimin

  Ingestroomd in het tweede jaar, na een ruwe start eindelijk een hele leuke schooltijd gehad jammer van de fusie!!!!! Olsthoorn,klapwijk, magielse,van leeuwen,v/d sprong, Dijkhuizen,Krapels,Mugar en natuurlijk niet te vergeten Willem jaja die sigarettjes v

  Ingestroomd in het tweede jaar, na een ruwe start eindelijk een hele leuke schooltijd gehad jammer van de fusie!!!!! Olsthoorn,klapwijk, magielse,van leeuwen,v/d sprong, Dijkhuizen,Krapels,Mugar en natuurlijk niet te vergeten Willem jaja die sigarettjes voor een kwartje waren echt super;) het waren allemaal toffe leraren. Ik zie een hoop bekende mensen misschien tijd voor een reunietje? heb geen zin in de organisatie maar wel om te komen :):) laat maar weten!!

  2005, Simona Mirimin

  De sleep-in was altijd geweldig, indiaanendag en meer van dat soort dagen waren er altijd genoeg! heel gezellig toffe leerkrachten.

  De sleep-in was altijd geweldig, indiaanendag en meer van dat soort dagen waren er altijd genoeg! heel gezellig toffe leerkrachten.

  2004, Simona Mirimin
  ?