Silvia Zwier

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Silvia Zwier en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Silvia Zwier heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Bekende voor mij zijn Annette Schepers, Mandy Senden, Ellen Rinkens waar ik nog een hele tijd mee brieven heb geschreven nadat ik verhuisd ben, en niet te vergeten Trudie Faber we hebben samen nog gelogeerd bij mijn opa en oma in Leiden.

  Bekende voor mij zijn Annette Schepers, Mandy Senden, Ellen Rinkens waar ik nog een hele tijd mee brieven heb geschreven nadat ik verhuisd ben, en niet te vergeten Trudie Faber we hebben samen nog gelogeerd bij mijn opa en oma in Leiden. En het dansje die we op het schoolplein deden, ik heb er nog foto's van. Mijn ouders hadden in die tijd de disco aan de Steinderweg. Ik vond het een hele erge leuke tijd, vooral de disco.

  Don Bosco, 1978

  Ik heb maar een paar maanden op deze school gezeten, ik ben toen verhuisd naar Zuid Holland, Noordwijkerhout.

  Ik heb maar een paar maanden op deze school gezeten, ik ben toen verhuisd naar Zuid Holland, Noordwijkerhout. Mijn vriendin toendertijd was Bianca Claessen, ik heb het afscheidsbriefje van toen nog bewaard de dato 16-10-82. Anderen waar ik nog mee in de klas heb gezeten waren Debbie Milar ook een hele goede vriendin van mij geweest, heel veel mee gelachen, Annette Schepers, Marie-louise Vaassen, Liesbeth Zeelig, Mirjam Driessen, Isabelle Collard en nog wel meer, maar ik heb helaas geen klassefoto van toen, alleen pasfoto's van sommige. Wat mij nog het meeste bijstaat van die paar maanden op school was de Nederlandse les, altijd lachen geblazen, erg leuke leraar, ik weet alleen zijn naam niet meer. Ik weet mij nog goed te herinneren, dat dat de les was waar ik ook vertelde, dat ik ging verhuizen naar Zuid Holland. Ik hoop dat er nog meer meiden van die tijd zich aanmelden op deze site, lijkt mij erg leuk om weer in contact te komen met jullie.

  huishoudschool stein, 1982

  de hoeveelheid kinderen die nu in een klas zitten, dat was zo ongeveer bij ons de hele school.

  de hoeveelheid kinderen die nu in een klas zitten, dat was zo ongeveer bij ons de hele school. Juf Zuiderveld had de klassen 1, 2, 3 en 4 Meester Postma 5 en 6

  De Bolster, 1974

  ?