silvia schuiling

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van silvia schuiling en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  silvia schuiling heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke tijd gehad! Veel zenuwen voor praktijkexamens! maar alles gehaald en mijn eindstage gelopen in de psychiatrie in Franker.

  Leuke tijd gehad! Veel zenuwen voor praktijkexamens! maar alles gehaald en mijn eindstage gelopen in de psychiatrie in Franker. Nu woon ik in Eindhoven en doe maatschappelijk werk en dienstverlening. Verder heb ik al 5 jaar een vriend: bas. dus alles gaat goed met me!

  friesland college, afd. ver..., 1998

  alleen maar goede herinneringen! met Hinke, Liedeke, Marieke en Wenda! we hadden het altijd leuk! Nu zie ik ze jammergenoeg niet meer zo vaak, omdat ik in Eindhoven woon.

  alleen maar goede herinneringen! met Hinke, Liedeke, Marieke en Wenda! we hadden het altijd leuk! Nu zie ik ze jammergenoeg niet meer zo vaak, omdat ik in Eindhoven woon.

  A.M. van Schurman, 1994

  In de tweede kleuterklas over gegaan samen met Alain, Gerian, Gerbrig en ik.

  In de tweede kleuterklas over gegaan samen met Alain, Gerian, Gerbrig en ik. Dit terwijl we eigenlijk alle vier groep twee nog een jaar moesten doorlopen (vanwege onze geboortedatum). Nooit spijt van gehad (al heb ik die beslissing natuurlijk op dat moment niet zelf genomen ;-) Met Gerbrig heb ik nog steeds veel contact. Vroegere klasgenoten zullen ons ook kennen als twee vriendinnen die ALTIJD samen waren. Drama toen ze ging verhuizen!!!!!!! Van het kamp in groep acht kan ik me nog iets herinneren over "rietje van pietje" (in de kroeg) en ik weet nog goed dat Ype de punt van een snelbinder tegen zijn hoofd kreeg, dit bloedde in mijn herinnering erg. Ook het stiekem naar de jongens gaan in de nacht was erg spannend! Jammer genoeg kwam je niet langs meester Tjalling. Die had je altijd in de gaten.

  de Kruipeal, 1986

  ?