Silvia Richter

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Silvia Richter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Silvia Richter heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Tot de zesde klas heb ik op de Wilgenhoek gezeten, maar in december verhuisden we en moest ik naar een andere school.

  Tot de zesde klas heb ik op de Wilgenhoek gezeten, maar in december verhuisden we en moest ik naar een andere school. Een heimwee dat ik heb gehad! Ik herinner me juffrouw Heij, heb nog complexen van letterdoosjes die ik niet open kon krijgen. Als het dan lukte vlogen al die lettertjes door de klas doordat je zoveel kracht moest zetten en moest je nablijven. Ik vind het nog erg. Juffrouw Stralendorff vond ik fantastisch. Ik bleef in de pauze plakken en ze at vaak roombroodjes. In de latere klassen werden de klasgenootjes steeds belangrijker: Marja Duizendstraal (toen ik mijn man nog niet zo heel lang kende bleek een van zijn beste vrienden met haar samen te wonen. We zien elkaar nu weer regelmatig en vragen ons wel eens af hoe het zou zijn met Marian Jansen van Galen, Marja Sluij, Anita Ermers, Linda ?. Ik herinner me ook Jan Josiasse, en ene Michel, Nelly Luinge, Martine (later Marloes) Duurkoop. Veel meer wil me nu niet te binnen schieten, maar wie weet later.

  Wilgenhoek, 1963

  Op deze school heb ik alleen een deel van de zesde klas meegemaakt, maar een aantal van de leerlingen gingen naar dezelfde middelbare school als ik, dus die herinner ik me nog goed (Jan Odijk, Erlof 't Hart, Bert Neele).

  Op deze school heb ik alleen een deel van de zesde klas meegemaakt, maar een aantal van de leerlingen gingen naar dezelfde middelbare school als ik, dus die herinner ik me nog goed (Jan Odijk, Erlof 't Hart, Bert Neele). Verder schieten me niet heel veel namen te binnen. Er was een jongen, vrij klein van stuk, donker haar, die we droppie noemden, ene Ron?, Lisette ? (kon heel ver springen), Joeky de Hoog (twee staarten en altijd vrolijk, een soort Pippy Langkous), Lia Groeneberg (hamsters). We hadden les van meneer Douma. Die zei dat hij wel wist wat ik later zou worden. Ik ben nog altijd benieuwd of dat uitgekomen is.

  Hendrik Vrijmanschool, 1967

  Leuke tijd gehad, veel muziek gemaakt.

  Leuke tijd gehad, veel muziek gemaakt. Klas- en schoolgenoten die ik me goed herinner: Bert Neele, Erlof 't Hart, Jan Odijk, Jan van der Wal, Andre Vingerling, Hanneke den Dikken, Lies Vrolijk, Daan Jonker, Rick Hogendoorn. Leraren: Paul Moolenaar, Kemmers, Guis, Rob de Graaf, Brandsma, Dieperink, van Laar. Ik zie nog een biologieleraar en een wiskundeleraar voor me, maar kan niet op hun naam komen.

  Albert Einstein Scholengeme..., 1968

  ?