silvia de boer

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van silvia de boer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 20

  silvia de boer heeft 20 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Weet dat ik hier een hele leuk...

  Weet dat ik hier een hele leuke tijd heb gehad in die 2 jaar. Had een goede vriendin Dini naam van het bekende 27 mc bakkie was BLONDIE. Anita peron die samen met mij op de huishoudschool heeft gezeten heeft in het eerste jaar zelfmoord gepleegd. Ik heb nog een cursus fotografie gevolgt wat ik heel erg leuk vond . De rest intresseerde me eigelijk niet zo veel,ik moest nog 2 jaar naar school toe omdat ik nog niet volledig mocht werken . Ik werkte toen bij de HEMA in de ferd. bolstraat. Waar ik in totaal 13½ jaar heb gewerkt. Ben sinds 1987 getrouwd met gerrit de boer. Sinds 1990 hebben wij een dochter Kelly . En we wonen sinds 1988 in almere.

  2003, silvia de boer

  Kan mij niets meer van deze ti...

  Kan mij niets meer van deze tijd herrineren ,eigenlijk best wel jammer

  2003, silvia de boer

  Ik kan mij nog heel goed Zuste...

  Ik kan mij nog heel goed Zuster redempta herrinneren, haar vond ik altijd erg streng. Zuster josef marie was daar in tegen weer heel erg lief. Juffrouw Holzhaus. De bekende sigarenwinkel voor snoep. De overblijf juf Mevr v/d meyden,en overblijf juf Mevr Panka. Mevrouw van de Meyden ken in nog steeds trouwens,en haar dochter sylvia v/d meyden en ook nog. Namen die ik mij nog kan herrinneren,joan panka , marga teulen ,frida,mieke termeulen,anja klüken. Uit mijn poëzie album heb ik nog de volgende namen gehaald, Mira Rotteveel,Saskia Labout,Petra van Veen,Margaret Verberne,Lucia Stalenberg,Patricia Esveld,Linda Müter,Trudy Admiraal,Rosemarieke Copier. Kan mij nog juffrouw van stigt herrinneren van de eersteklas,en Juffrouw der kinderen. Voor de deur altijd met een tennis bal gooien tegen de schuine stenen naast de voordeur en dan steeds een tegel naar achteren kijken hoe ver je kwam. Als er sneeuw lag grote glijbanen maken op het schoolplein achter de school. De schooltandarts waar we allemaal voor in de rij moesten staan. Heel veel touwtje springen met de dubbele wie kon er het meeste springen.elastieken deden we ook heel vaak.

  2002, silvia de boer
  ?