Signe Tollefsen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Signe Tollefsen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Signe Tollefsen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juffrouw Anita! Ik heb hier maar een jaar gezeten, want mijn beste vriend Peter (we zouden gaan trouwen later haha!) ging weg, en ik was zo verdrietig dat mijn ouders me met hem mee hebben laten gaan.

  Juffrouw Anita! Ik heb hier maar een jaar gezeten, want mijn beste vriend Peter (we zouden gaan trouwen later haha!) ging weg, en ik was zo verdrietig dat mijn ouders me met hem mee hebben laten gaan. Een van mijn klasgenootjes (Mark) is verdronken toen ik er was, dat was erg triest en heeft erg veel indruk op mij gemaakt, sinds het een van mijn weinige herinneringen is van toen.

  St.Aluysius , 1985

  Marcus et Cornelia in horto ambulant.

  Marcus et Cornelia in horto ambulant. Subito, Cornelia serpentem videt. Marce! Marce! Serpentem video! (Ik kan niet geloven dat ik dat nog uit mijn hoofd ken). De klas uit rennen bij Jan Bos (Engels inval)met Alithe, op mijn kop krijgen van Adriaan Miltenburg, stiekem roken in de 2e, stiekem koekjes eten in Grieks (ze kon onder de tafel kijken Jurjen!!), Douwe, Fanny, groene kaart, rode kaart; middag...

  Christelijk Gymnasium, 1993

  Slagbal op speelplein en de bal ging altijd over het dak of op het balkon van de buren, stank van het restaurant op het speelplein, ochtendrepetitie, kerstconcert, Liverpool, fietsdag, studieweekend.

  Slagbal op speelplein en de bal ging altijd over het dak of op het balkon van de buren, stank van het restaurant op het speelplein, ochtendrepetitie, kerstconcert, Liverpool, fietsdag, studieweekend... Yay!!!

  Kathedrale Koorschool, 1989

  ?