Ontdek PLUS

Sietze Emmen

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sietze Emmen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sietze Emmen heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Nadat ik in 1957 van Den Bosch naar Eindhoven ben mee- verhuisd kwam ik op de CNS aan de Hadewychlaan.

  Nadat ik in 1957 van Den Bosch naar Eindhoven ben mee- verhuisd kwam ik op de CNS aan de Hadewychlaan. Ik woonde aan de Fabritiuslaan. Ik herinner mij een donkerbruin houten schoolgebouw met een toen in mijn ogen groot schoolplein. In klas 3 werden de lessen gegeven in het bijgebouw op het schoolterrein. Namen van leerkrachten die kennelijk op één of andere manier indruk op mij hebben gemaakt en die ik mij nog herinner zijn Hartsema, Van Rhenen en Fulhage. In klas 4 en 5 werden de lessen gegeven in een zolderlokaal aan de Leenderweg in Eindhoven. Nu ik namen terugzie van klasgenoten op de Schoolbank krijg ik meer beeld uit mijn schooltijd op de CNS. Na mijn verhuizing naar Den Haag in juni 1962 heb ik de lagere school daar afgemaakt. Wat een verschil met de brave schooltijd in Eindhoven, waarin alles er gedisciplineerd aan toe ging. Mijn laatstgenoten opleiding is HBO Personeel en Arbeid. Na verschillende functies te hebben vervuld bij onderdelen van het Ministerie van Defensie in Den Haag ben ik sedert 2004 werkzaam als Hoofd Personeel & Organisatie Advies bij het Hoofdkwartier van de Koninklijke Luchtmacht in Breda. Wil je meer over mij weten of schoolherinneringen uitwisselen dan kan je mijn profiel op deze site inzien of mij mailen.

  christelijk nationale school, 1957

  Klas 4A.

  Klas 4A. Namen van klasgenoten zijn mij helaas ontschoten. Docenten die ik mij nog kan herinneren zijn dhr Verdier, dhr en mevr. Quirijns, dhr Oskam, dhr Sedee, dhr Wessels, dhr Alma, mevr. Van der Zee en dhr Van Soest. Hetgeen mij ook is bijgebleven is de overbekende Rijnreis. Na het eindexamen ben ik gaan werken bij de Koninklijke Marine in de financiele sector. Vervolgens de militaire dienstplicht vervuld en daarna bij de Koninklijke Landmacht en het Ministerie van Defensie, eveneens in de financiele sector, gaan werken. Vervolgens geswitched naar de personele sector bij de Koninklijke Luchtmacht en de opleiding HBO Personeel en Arbeid voltooid. In dit vakgebied werk ik nog steeds. Ik ben gehuwd en heb een zoon. Mijn echtgenote is eveneens werkzaam in de personele sector en wel in de politie-organisatie. Mijn zoon verdient zijn sporen in de wereld van de muziek en speelt zeer verdienstelijk in verschillende bands. Mijn hobby's zijn fotografie (niet slecht), golf (voor de fun) en muziek (passief). Daarnaast ben ik een mooi weer fietser (als het maar hard gaat) en een reiziger.

  Zonnebloem MULO, 1963