Bekijk het volledige profiel van Siety Jong en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 15

Siety Jong heeft 15 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

Tja, jaren lang ben ik zelfsta...

Tja, jaren lang ben ik zelfstandig onderneemster geweest.De opleiding was streng, en veel theorie.Eindexamen in Den Haag.....die waren niet makkelijk. Toch gehaald dat diploma voor schoonheidsspecialiste. Druk, veel werken en maar cursussen doen om bij te blijven. Nu doe ik er helemaal niets meer aan. 'k Ben nu psychiatrisch verpleegkundige, bevalt me erg goed, geen spijt dat ik de opleiding ooit heb gevolgd

2007, Siety Jong

Niet zoveel geleerd op deze sc...

Niet zoveel geleerd op deze school.Leuke docenten genoeg, de naarste was Tius Zweep, echt vreselijk! Maar...........ontzettend veel geleerd in de praktijk. 'k Ben blij dat de schoolperiode voorbij is.Toch heel blij dat ik deze opleiding heb gedaan, ik werk nu met veel plezier in een psychiatrisch ziekenhuis.

2007, Siety Jong

Tja... het elke maandag terug ...

Tja... het elke maandag terug kerende kerkje waar je geld in moest doen.Volgens mij maakte het dan een muziekje???? Voor mij een goede herinnering.De juf kon hele mooie verhalen vertellen.Verder is alles blanco.Zelfs weet ik geen namen meer van de kinderen die op school zaten.

2004, Siety Jong
?