sietske lanting

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van sietske lanting en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  sietske lanting heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  mijn "eerdere" herinneringen zijn gewist, ?? naast onze leraar Frans, Hr.

  mijn "eerdere" herinneringen zijn gewist, ?? naast onze leraar Frans, Hr. Montagne, die met groot geduld mijn kennis van deze mooie taal behoorlijk heeft opgewaardeerd,heb ik leuke, goeie herinneringen aan onze leraar Engels, Hr Bertens;met zijn grappen en grollen heeft hij van onze klas toch een heel behoorlijk koor weten te maken (na schooltijd);zijn lessen waren nooit saai;hij kon gek doen, maar was indien nodig ook STRENG.Een nare herinnering:mijn angst voor en hekel aan een jonge scheikundeleraar (NIET Hr. de Kwaasteniet, dat was een Schat), maar vlgs. mij had hij de pest aan jonge meisjes in 't alg.;gelukkig was hij een uitzondering;i.d.3-de MMS kreeg ik er een nwe.vriendin bij en tot op heden zijn we nog stevig bevriend : LEUK!een byzondere jongen, El Jan (of Elle Jan)de Wijs, zijn jongere broer, Poen, is al jaren een Kunstschilder van Naam & Faam, hij maakt de meest prachtige schilderijen;2 werkweken, naar Wolfheze-klas 4 en Berlijn, met de 3 eindexamenklassen;spijbelen met 't grootste deel v.d. klas : spannend!Regelmatige verliefdheden, natuurlijk, dit hoort gewoon en dan de zgn.bedekte toespelingen, plagerijen v.d leraren hierover, ooooo wat werd je dan verleeee-gen! Na, genoeg "herinnert" ................

  2011, sietske lanting

  naast eerder opgenoemde herinneringen, deze nog, aan onze leraar Frans, Hr.

  naast eerder opgenoemde herinneringen, deze nog, aan onze leraar Frans, Hr. Montagne; ik was heeel slecht in deze mooie taal, maar dankzij het geduld van deze leraar, kon ik later behoorlijk goed meekomen. Af en toe spijbelen met toch wel 't grootste deel v.d klas, later o.d MMS, dit was ook grote lol. Minder leuk waren de zaterdagse schooldagen, want wat vloog 't weekend dan snel om.

  2011, sietske lanting
  ?