Sietse VERMEER

Kent 0 personen

SINGLE , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sietse VERMEER en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 20

  Sietse VERMEER heeft 20 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Na de EMV te Hilversum kwam ik in de zomer van 1953 op de Radioschool; daar zat ik in klas RM-19.

  Na de EMV te Hilversum kwam ik in de zomer van 1953 op de Radioschool; daar zat ik in klas RM-19. Na de opleiding ging ik in sep 55 naar de West. In 1962 was ik opnieuw leerling bij de TOKM, nu in klas SERAD-13. Veel namen zijn mij nog bekend. Waar blijven de reacties ? aanvulling: Gelukkig zijn er periodiek Marine-reünies, o.a, die van de marine-radio-radar-monteurs, waarvan de ontmoetingsplek meestal is de KUMPULAN op het landgoed BRONBEEK te Arnhem. Jammer dat de deelnemers via SCHOOLBANK weinig van zich laten horen.

  2004, Sietse VERMEER

  Deze school had veel leerlingen uit de wijde omgeving (Meerkerk, Noordeloos, Arkel én uit Woudrichem).

  Deze school had veel leerlingen uit de wijde omgeving (Meerkerk, Noordeloos, Arkel én uit Woudrichem). Het hoofd der school was in mijn tijd de heer van Alkemade. Zie klassefoto; misschien herkent iemand zich. Is die kleine leraar de heer van Os ? Ben benieuwd naar reacties ! Eén klasgenoot ken ik nog: Bas de Groot uit Noordeloos (helaas in juni 2005 overleden). Wie weet meer over de school ???

  2004, Sietse VERMEER

  Deze school had een gescheiden jongens- & meisjes-afdeling en als ik mij goed herinner een amphitheater-zaal.

  Deze school had een gescheiden jongens- & meisjes-afdeling en als ik mij goed herinner een amphitheater-zaal. Helaas miste ik de 5e klas, want de school werd bezet door de Duitse Wehrmacht (een tijdelijk onderkomen was de school aan de Springweg, nabij de Smeestraat). Wie weet nog wat namen te noemen ? Waar vind ik een schoolfoto uit die periode ??? Wie herinnert zich de schietpartij in mei 1945 op het Geertekerkplein ? Een aantal Duitse militairen weigerden om de wapens af te geven en zich over te geven aan BS-ers. De Duitsers werden -al dan niet dood- afgevoerd naar het (oude) Academisch Ziekenhuis aan de Catharijnse-singel. Ik woonde toen tegenover de Joodse synagoge op nr 139.

  2004, Sietse VERMEER
  ?