Sieger Johannes Siderius

Kent 0 personen

SINGLE , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sieger Johannes Siderius en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sieger Johannes Siderius heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Altijd veel lol gehad op deze school.

  Altijd veel lol gehad op deze school. Projenk Rhijnauwen is mij ook bijgebleven. Veel geleerd op deze opleiding. Met Bill van Heek vele liters wijn/sherry leeg gedronken. Heette toen nog Koksopl. Jeanne Ruigrok. Later ook nog MKV gedaan i.s.m. AAG te Den Bosch. Ook veel op zaterdag naar school geweest. Martin van Huiskeshoven en nog vele anderen, helaas geen namen. Indien ik het weet, vermeld ik het.

  Culinair Instituut Nederland, 1984

  Leuke school, met houten barakken en twee hele grote zandbakken.

  Leuke school, met houten barakken en twee hele grote zandbakken. Naast ons was een "andere" kleuterschool, de openbare.Veel leuke dingen gedaan. Juffrouw Kroeze is mij bij gebleven. (zie ik volgens mij nog regelmatig fietsen in Geuzenveld).In het laatste jaar mochten wij verkleedt komen op school. Ik was een indiaan en shirley huisman was mijn indiane meisje.Verdere namen die mij zijn bijgebleven:Gerda Plomp,Gea.....,Peter en Fryda Gijsen, en nog vele meer.Vul ik later mog wel in.

  Kleuterschool De Boskabouter, 1963

  Leuke tijd op deze school gehad.

  Leuke tijd op deze school gehad. Veel leuke dingen uitgehaald.Ik herinner mij nog de vele volleybal wedstrijden tussen de leerlingen en leerkrachten. Ook het opknappen van de kelder(een soort examenstunt)staat mij nog bij.Zie verder ook onder Prof.Dr.G.v.d.Leeuwschool.

  Professor dr. G. v.d. Leeuw..., 1971

  ?