Bekijk het volledige profiel van Siebe Noordzy en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

Siebe Noordzy heeft 1 klassenfoto's en kent 82 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Zat op deze school die toen op...

Zat op deze school die toen op het Schereplein zat. Mnr. Smit was het hoofd. Een van m'n klasgenoten was Hans Poley waar ik nog kontakt mee heb. Wie waren m'n andere klasgenoten? Van de leraren kan ik me Den Butter en Jansen herrinneren. De school werd gesplitst, ik ging naar de Leonard Roggeveenschool.

2004, Siebe Noordzy

Na de Leonard Roggeveenschool ...

Na de Leonard Roggeveenschool naar deze school gegaan, 1st. "lichting" op deze nieuwe school, klas 1C, kan me mnr. Rebbers "herrinnen" :o\, mnr. Ferdinandusse, mnr. Engers (frans?), de Waard ?, mnr."Hiep", enkele van m'n klasgenoten; John Zondervan, Wi****yder, er was een reunie in 1984of85. Favoriete vak was gym. De leraren die ik aardig vond deed ik een "plezier" door goed te leren, de anderen kreeg ik "te pakken" door m'n huiswerk niet te maken (zo dacht ik over school), ik had dus achten en negens op m'n rapport, en vieren en vijven! :o))

2004, Siebe Noordzy

Ik zat op deze (nood)school, h...

Ik zat op deze (nood)school, had als klasseleraar mnr.Grondelle, vond zyn oorlogsverhalen prachtig, hij was een aktief verzetsman, by zyn afwezigheid gaf mnr.Rapmund les, vond ik niet zon'n "aardige" vent, of juffrouw Grondelle. Tot myn grote verbazing werd mijn schoolvlag ontwerp gekozen! De velen kleuren kwamen van de Rotterdamse en de Nederlandse vlag, met een oranje baan in het midden, met een schild dat de schoolnaam droeg. Bakker van Delft verkocht van die lekkere tompoezen, en Jamin op de hoek ijsjes van 10 of 15 cent. Kan me Aad, Albert, Tjalle, Tetje, Kitty en Marijke herinneren, andere klasgenoten waren Gerard Blad (de rijschool) en Hans Poley, heb met de laatste nog veel kontakt ondanks dat ik nu 20 jr. in Amerike woon.

2004, Siebe Noordzy
?