Sicko A. Dijk

Kent 2 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Sicko A. Dijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Sicko A. Dijk heeft 2 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Met Erik de Groot eindeloos zitten spitten in de zandbak, op zoek naar de schat.

  Met Erik de Groot eindeloos zitten spitten in de zandbak, op zoek naar de schat. Een houten hek met punten, de poppenhoek en verbazing over het gejoel "fillem, fillem" als de kleuterjuf een diashow ging geven, want het waren dia's en geen film. Gespeeld met Hans Roosenburg (wiens vader een indrukwekkende vetkuif had) en met Bennie. Ik heb Bennie later nog terug gezien in het houten schooltje en begreep toen pas waarom zijn ouders zo geroerd waren dat ik bij hem wou spelen. Zou het leven van een kleuter zo fragmentarisch zijn als je het je herinnert?

  Kleuterschool Bambi, 1969

  Sicko en Jeanette tegen de rest van de wereld.

  Sicko en Jeanette tegen de rest van de wereld. Een wilde tijd, vol hartstocht en spanning. Met zijn tweeën op een piepklein kamertje in de Elizabethstraat. Toch keihard gewerkt op school. Van school gestuurd door Van Ulzen (maar voor een halve dag hoor, wegens een 'vervalst' briefje dat mijn moeder voor de deur van de school had opgepend), Peter Vorwerk voor Nederlands. Prachtig op vrijdag met de markt voor de deur en achter school de zachtjes wiegende lesarken.

  Rijks Scholen Gemeenschap (..., 1982

  Jaren fietsen in de regen, door klamme mist of in de wee makende lucht van de suikerfabriek.

  Jaren fietsen in de regen, door klamme mist of in de wee makende lucht van de suikerfabriek. In Groningen kan het druilerig en guur tegelijk zijn. Maar de studie is toch af gekomen. Emma werd geboren, en later Robin. Op het laatst ben ik stiekem van het Hoge Land gaan houden, van het studentenleven en van Stad. Ik zie Pieter Davids en Cees van der Mark nog regelmatig. We hebben jaren na dato een dispuut opgericht. Heerenleed.

  RUG Faculteit Letteren, 1984

  ?