sia huisman

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van sia huisman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  sia huisman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wat ik mij het meeste herinner, is de interessante lokatie van deze opleiding.

  Wat ik mij het meeste herinner, is de interessante lokatie van deze opleiding. De Van Baerlestraat, vlakbij de PC Hoofd. Menig vrij uurtje zijn we met een aantal meiden de hort opgeweest. Kaasbroodjes kopen, terrasje pikken of wandelen langs de mooie winkels. Irene zat in mijn klas en met haar heb ik heel veel lol gehad. Andere namen schieten mij niet zo te binnen. De juffen (om ze zo maar te noemen) waren erg ouderwets, stijf, geen plezier mee te beleven. Pand van de opleiding was ook erg oud. Schoevers had toen echt de naam, waardoor je makkelijk aan het werk kwam. De opleiding leerde je etiquette en vaardigheden waar je toch zeker wat mee kon doen.

  Schoevers opleidingen, 1985

  Ik ging met veel plezier naar deze toch wat kleine middelbare school.

  Ik ging met veel plezier naar deze toch wat kleine middelbare school. Ik heb 4 hele leuke jaren gehad. Meester Rijnink, leraar Frans, was mijn favoriete leraar. Meester Oort,van Scheikunde en Post van Nederlands, ook erg aardig. Met de Natuurkunde leraar had ik het wat minder, Van Melsen, strenge man, maar ik begreep de stof ook niet dus waarschijnlijk was ik zelf een klier in de klas. Olga, Greta, Marina, Linda, Colette, Edwin zijn namen die ik mij nog herinner. Onze ski schoolweek naar Tirol was erg bijzonder, daar heb ik goede herinneringen aan. Ik heb nog een verslag en een foto album ervan en zo te zien hadden we reuze lol in de bus en op de piste. Alle meiden waren verliefd op de skilaar natuurlijk, kan niet missen.

  Prins Willem Allexander MAVO, 1978

  Ik heb twee jaar op het Ignatiuscollege gezeten.

  Ik heb twee jaar op het Ignatiuscollege gezeten. Ik ging van een knusse, kleinere middelbare naar een veel grotere school. Dat was eerst even wennen. Het was voor mij een stuk korter fietsen elke dag, dus dat was lekker en ik ontmoette veel nieuwe vriendinnen. Ik geloof dat ik veel met een Liane omging in deze periode. Zij woonde dicht bij school. Dewi is mij ook zeker bekend. Kwam wel bij haar thuis en mijn moeder kende haar vader van het ziekenhuis. Lerares Frans vond ik aardig, maar ik had meer moeite met de Scheikunde leraar, de heer Kause (wollensokken type). Ik heb alles geprobeerd om het vak te behouden, maar helaas kreeg ik het niet onder de knie. Vandaar dat ik bij hem in de klas aardig vervelend was met proefjes doen bijv. stukjes chocola in een zeepproef gooien. Ik ben nu niet meer zo vervelend hoor. De aula kan ik mij nog goed herinneren en de grote ruimte op de 2e verdieping. Verder niet veel herinneringen aan deze school.

  Ignatius College, 1982

  ?