shyke dikmoet

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van shyke dikmoet en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  shyke dikmoet heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wanneer ik op deze school kwam weet ik niet precies.

  Wanneer ik op deze school kwam weet ik niet precies. Ik kwam van coromoto college. De klassenfoto van Ivonne Kronenberg herken ik wel. Veel van de meiden op die foto ken ik, met sommige heb ik zelfs nog contact. Hopi great!! Maja Penning, nog steeds een hele goede vriendin van mij. Ivonne Kronenberg spreek ik af en toe. Julie Tromp ook nog contact mee. Troy Cabenda, staat ook niet op de foto, maar is also still a good friend!! Jossie Heiligers, zat niet bij ons op school, maar komt wel uit die tijd en is ook still a friend..en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan!!! Een paar van de meiden (Mariska Rijsdijk, Jenny Dunker, die ook op de foto staan) had ik vroeger, wel eens contact mee, maar die heb ik in geen jaren gezien, jammer. Wat ik heel vreemd vind is, dat ik niet op die klassenfoto sta. Ik zal wel weer ergens in een hoek hebben moeten staan. Ivonne noemde een paar namen van leraren van die school. Ik ken er ook nog een paar. Juffrouw Wallhé, meneer Paulo, meneer Brown....Stanley Brown....als ik me zou concentreren zou er vast meer boven komen drijven, maar nu schijnt het niet echt te lukken....tsja ik word ook een dagje ouder.... Je had de onderbouw en de bovenbouw. De bovenbouw werd later de Goslingaschool. Leraren van die school waren a.o. Kagenaar, Reinalda, Walters (Wawa), Kruger, Bockhoven (Bakoba), Goede, Joubert.....Er waren ook twee (of misschien meer) kleuterklassen op het terrein van de bovenbouw, waar juffrouw Liberia Peters de scepter zwaaide. Kruger was niet zo'n leuke leraar als ik me goed herinner. Hij kreeg ook regelmatig een pakslaag van stoere leerlingen. Als hij straf gaf moest je op een cocosmat , in de zon, knielen. Hij sloeg ook. Een gefrustreerde engerd dus !!!! Nou mensen, kom op, schrijf ook eens een stukje, memories memories..... Oja, juffrouw Zimmerman, zij gaf handwerken. Helaas kan ik niet zeggen, dat ik er eigen gemaakte kleedjes en/of kleding aan over heb gehouden...ik mag blij zijn als een knoop er eindelijk goed opzit !!! Had ik maar beter mijn best moeten doen, maar ja....Verder zie ik veel gezichten voor me, maar jammer genoeg ken ik er geen namen meer bij.... Bon, bye bye zwaai zwaai....

  Joan Mauritsschool, 1958

  Heb hier niet zo lang op school gezeten.

  Heb hier niet zo lang op school gezeten. Heb bijna geen herinneringen aan deze school. Ik weet wel dat ik bij juffrouw Rojer in de klas heb gezeten. Onze leesboekjes herinnner ik mij ook: Roefie en Felientje. Ik was helemaal gek van deze boekjes en zou willen dat ik er nu tenminste nog eentje had. Veel meer weet ik niet. Na deze school, gingen wij, mijn zus en ik, naar de Joan Mauritsschool en daarna naar de Gosslingaschool.

  Coromoto College, 1958

  ?